Otkriveno: Tea Tairović će za četiri mjeseca zgrnuti ogroman keš

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Tea Tairović je jedna od najtraženijih pjevačica sa domaće estradne scene.

Zovu je kraljicom bakšiša, mjesecima unaprijed je bukirana i za njene nastupe se uvijek traži karta više, a za samo nekoliko mjeseci bi mogla postati milionerka.

“Tea je u okviru turneje Balkanija zakazala čak 43 nastupa širom Evrope, a sve će izuzetno dobro naplatiti. Tea ‘razbija’ na terenu, umije da napravi odličnu atmosferu, atraktivna je, super đuska, ima hitove, pa dobija i dobar honorar! Uzima više novca od koleginica koje su mnogo duže na sceni od nje. Po nastupu Tea u prosjeku dobija 13.000 evra. S obzirom na to da je zakazala čak 43 tezge od 21. januara do 27. maja, samo u tom periodu zaradiće 559.000 evra”, otkrio je upućeni izvor.

“Kad je prošle godine objavila nove pjesme, Tei je više nego duplo skočio honorar. Gdje god da se pojavi, puni klubove i pravi vrhunsku atmosferu! Zbog toga gazde ne žale da je dobro plate, jer znaju da su njeni nastupi posjećeni. Njen honorar nije svuda isti. Na primjer, kada pjeva ‘preko’, može da uzme i 15.000 evra. Veoma je tražena u Hrvatskoj, BiH, Sloveniji, ali i u Bugarskoj, Njemačkoj, Švajcarskoj, Austriji…”, priča sagovornik koji ističe da Tea svaki evro pošteno zasluži.

“Tea radi s velikim žarom i pjeva čak i duže nego što dogovori s gazdom. Pored honorara, uzima i odličan bakšiš. Dok pjeva i đuska, fanovi je čašćavaju ogromnim novcem, ne zovu je džabe kraljicom bakšiša”, priča izvor i dodaje da pjevačica sve što zaradi ulaže u karijeru – ne razbacuje se novcem i najviše daje za nove pjesme, spotove i stajlng.

I sama je nedavno izjavila da ovaj posao radi iz ljubavi, ali i zbog slave, jer je “pali uspjeh”, a “novac ne broji”.

mondo