Portal 072info

Otvara se Adrenalin park u Pionirskoj dolini

adrenalin park 1
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Adrenalin park u Pionirskoj dolini bit će otvoren u četvrtak, 24. septembra. Izgradnja adrenalin parka u potpunosti završena. Ostalo je samo da se uredi nekoliko sitnih detalja, saopćeno je iz KJKP “Park”.

Ekipa koja će brinuti o posjetiocima, njihovoj sigurnosti i pomagati im da sigurno savladaju sve prepreke jutros se okupila u adrenalin parku kako bi prošli potrebnu obuku i certificiranje.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Adrenalin park prostire se na ukupno 2.500 metara kvadratnih. Nudi trostruku zabavu, jer ima umjetnu stijenu za penjanje sa čak četiri polja, veću od 50 kvadratnih metara i višu od šest metara, zip line i adrenalinske staze s preprekama. Namijenjen je djeci od sedam do 15 godina. Stigla je i sva zaštitna oprema koju će korisnici adrenalin parka koristiti dok savladavaju sve ono što ovaj novi sadržaj Pionirske doline nudi.

Adrenalin park u Pionirskoj dolini, prvi je ovakve vrste u centru grada, a nalazi se na lijevoj strani od ulazne kapije popularne zelene oaze. Kako bi bio što ljepši, osim šarenih boja kojima su sprave ofarbane, izgrađene su i uređene pristupne staze i platoi, a dodatnu zaštitu nudi drvena ograda uklopljena u prirodni ambijent.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Prvog dana otvorenja, koji je planiran u idući četvrtak, tačno u podne pa sve do kraja radnog dana adrenalinska zabava bit će potpuno besplatan za svu djecu, od sedam do 15 godina.

Obavezno je da djeca i u četvrtak, ali i svakog narednog dana budu u pratnji odrasle osobe, da prođu obuku o korištenju zaštitne opreme, da budu u sportskoj odjeći i obući i da slušaju upute osoblja koje radi u adrenalin parku.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 15
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)