Portal 072info

Otvara se prva izvanzemaljska ambasada na Zemlji?!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Vjerska skupa koja se naziva ‘International Raelian Movement’ pokušava na kanadskome tlu dobiti zemljište na kojem bi se trebala izgraditi ambasada za izvanzemaljce!

Skupina koja djeluje pod imenom IRM (International Raelian Movement) vjeruje da je sav život na Zemlji stvorila rasa izvanzemaljaca koje zovu Elohim i to kao rezultat golemog znanstvenog eksperimenta.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Oni vjeruju da će se Elohim vratiti na Zemlju tek kada se za njih izgradi odgovarajuća ambasada s, naravno, pistom za njihov brod.

Raelisti, kako se nazivaju, peticijom će pokušati ‘nagovoriti’ kanadsku vladu da im da zemljište za gradnju ambasade i zaista im, navode, nije važno gdje. Jedini uvjet im je, rekao je njihov glasnogovornik, da nije blizu Arktika jer Elohimi ne podnose hladnoću.

Raelisti su u prošlosti pokušali lobirati za zemljište na izraelskom tlu, ali su bili odbijeni, a vjerojatno nije pomogla niti činjenica da je njihov logo u sebi imao i svastiku. Logo su otad promijenili, kažu, prema naredbi Elohima.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

U svom dopisu, raelisti tvrde kako bi izgradnja ambasade za izvanzemaljce pridonijela razvitku kanadske ekonomije te bi imala i prestižnu funkciju internacionalnog sjedišta. Također smatraju da bi, zahvaljujući naprednim znanjima Elohima, Kanađani prosperirali i u mnogim poljima poput nanotehnologije, medicine, transporta i biorobotike.

Raelizm je 1970-ih osnovao francuski novinar Claude Vorilhon kojeg sada zovu Rael. Raelisti su najpoznatiji je po tvrdji njegovih da su 2002. godine stvorili prvi ljudski klon kojeg su nazvala Eve, no dokaze za to nikada nisu objavili.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

huffingtonpost.com

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)