Otvoren Javni poziv za Izbor najboljih sportista

Otvoren Javni poziv za Izbor najboljih sportista

NIPD „Naša riječ“ i ove godine organizuje manifestaciju izbora „Sportiste Zeničko-dobojskog kantona 2022“. Pozivamo sportske klubove, kolektive, udruženja i pojedince da kandiduju najbolje iz svojih redova. Prijedlozi za najbolje sportiste i klubove u ZDK se mogu dostaviti do 10. marta 2023. godine, a aplikacije možete preuzeti na web stranici Naše riječi, www.nasarijec.ba, te sa pratećom dokumentacijom slati putem maila: [email protected], dostaviti lično u redakciju Naše riječi ili poslati poštom na adresu: “Naša riječ”, Bulevar kralja Tvrtka I br. 1, 72000 Zenica.

Ispunjene aplikacije, sa obrazloženjima, možete slati na e-mail: [email protected], dostaviti lično u redakciju Naše riječi (preko puta Autobuske stanice) ili poštom, na adresu: „Naša riječ“ Zenica, Bulevar Kralja Tvrtka I, 72000 Zenica.

I ove godine birat će se najbolji senior, najbolja seniorka, najbolji junior, najbolja juniorka, najuspješnija seniorska sportska organizacija/klub, najuspješnija juniorska sportska organizacija/klub, najbolji trener, najbolji sportski radnik, sportski događaj godine, sportska nada, specijalna nagrada za životno djelo, specijalna priznanja za razvoj sporta u ZDK, najbolji sportisti u sportu za lica sa invaliditetima u ZDK, najbolji sportski radnik u sportu za lica sa invaliditetima, najbolji trener u sportu za lica sa invaliditetima, te najbolji sportski kolektiv u sportu za lica sa invaliditetima.

U specijalnom izdanju „ZE-DO sport“, kojeg priprema redakcija „Naše riječi“, predstavit ćemo dobitnike priznanja.

Očekujemo da će Vlada Zeničko-dobojskog kantona, kao i prethodnih godina, biti generalni pokrovitelj manifestacije i dati svoj doprinos promociji sporta i sportista.

APLIKACIJE:

Aplikacija za životno djelo (preuzmi),
Aplikacija za sportski događaj (preuzmi),
Aplikacija za sportsku nadu (preuzmi),
Aplikacija za razvoj sporta (preuzmi),
Aplikacija za najsportistu (preuzmi),
Aplikacija za najbolji u sportu sa invaliditetom (preuzmi).

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica