Otvorene poslovnice Udruženja Pomozi.ba

Otvorene poslovnice Udruženja Pomozi.ba

COOKIE2
U Zenici su zvanično počele sa radom  poslovnice Udruženja Pomozi.ba, čije je glavno sjedište u Sarajevu.

„Pomozi“ je udruženje dobrih ljudi koji su okupljeni oko iste ideje – humanost na djelu. U svom radu, udruženje se zalaže i omogućuje nabavku besplatne hrane, lijekova, odjeće te higijenskih potrepština, kao i novčane pomoći socijalno ugroženim porodicama, starim i iznemoglim osobama, invalidima, kao i djeci bez roditeljskog staranja.

Ono na što su se prisjetili članovi ovog udruženja, jeste osnivanje poslovnice i u Zenici, zbog velikog broja socijalno ugroženih porodica.

„Prije tri mjeseca došli smo na ideju da Pomozi.ba bude i na području Zenice zbog teške materijalne situacije i velikog broja slučajeva koji zahtijevaju posebnu pažnju. Iako nam je realizacija te ideje bila skoro pa nemoguća, ipak smo zajedničkim zalaganjem i trudom uspjeli da u ovako kratkom vremenskom periodu realizujemo i ipak otvorimo kancelarije Pomozi.ba Zenica“, izjavila je Irnesa Tahić, koordinatorica za rad i djelovanje Pomozi.ba Zenica. 

Ovaj prostor kako ističe Tahić, bit će namijenjen za prikupljanje odjeće, obuće, prehrambenih i higijenskih artikala i samim tim će se paketi pakovati i dijeliti. 

Za sve one koji žele više informacija prostorije udruženja Pomozi.ba nalaze se na adresi Sarajevska bb (prekoputa Osnovne škole Meša Selimović)

Radno vrijeme kancelarija je svaki radni dan od 10:00 do 17:00 sati, a vikendom ovo Udruženje radi po potrebi. 

Kontakt broj za sve informacije: +387 61/045-198. 

„Imamo samo ono što damo“ !

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

POVEZANE OBJAVE