OTVORENJE LJETNE BAŠTE: Sve spremno za večerašnji spektakl Koketa u HB-u (FOTO)

OTVORENJE LJETNE BAŠTE: Sve spremno za večerašnji spektakl Koketa u HB-u (FOTO)

HB ZENICA

Povodom renoviranja i uređivanja clubske bašte, najpopularniji zenički klub 'HB' odlučio je unijeti inovaciju u noćni život Zeničana tokom ljetnih dana. Naime, ovo ljeto 'HB' odlučio je dočekati u novom ruhu i sa još ljepšim ambijentom, tako su svoj eksterijer odlučili preurediti i učiniti ljepšim i ugodnijim mjestom za užitak. 

Povodom navedenog, vlasnik objekta HB Cluba odlučio je svojim posjetiocima prirediti pravi muzički spektakl i to organizovanjem koncerta Semira Cerića Koketa. Obzirom da je Koke do sada stekao veliko poštovanje od strane vlasnika ali i gostiju klubu, te bilježi neprevaziđene rejtinge posjećenosti u HB-u, upravo njemu pripala je čast da otvori ljetnu baštu.

S obzirom da su svi uslovi za večerašnje svečano otvorenje ljetne bašte ispunjeni, preostaje još samo posjetiti večeras mjesto na kojem će popularni Semir Cerić još jednom prirediti dernek kakav samo on zna, te uživati dugo u noć. Ulaz je besplatan, a pored dosadašnji ponuda iz ovog zeničkog kluba, u sklopu ljetne bašte otvara se i Fast food 'BRZOGRIZ HB' koji će vas oduševiti.

Vidimo se večeras u HB-u, a do tada uživajte u fotografijama Benjamina Hazića.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS