Portal 072info

OTVORENJE NAIL STUDIJA: Ekspanzija Aysuna se nastavlja (01.12.)

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

NAIL STUDIO AYSUN

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Iako živimo u vremenu kada je veoma teško očuvati bilo koji posao naročito ako ste privatnik, u sivilo bh. poslovanja i porazne ekonomske situacije boju nade iz godine u godinu uvodi Frizersko-kozmetički salon ‘Aysun’ na čelu sa vlasnicom. Danas kada mnogi poslovni objekti ‘propadaju’ ili pak godinama stoje u mjestu, pohvalno je što postoje oni koji su izuzeci. Naime, riječ je o Aysun koja je, ubijeđeni smo, poznata ne samo u gradu Zenici nego i šire a koja već četiri godine uspješno posluje sa svojim salonom ‘Aysun’ na adresi Mehmedalije Tarabara bb, na drugom spratu PC Aksa u Zenici.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Iako su mnogi mislili da se ekspanzija svjetskog kozmetičkog salona zaustavlja u Sarajevu na adresi Trg Heroja 31. – Hrasno, nova proširenja njihovih salona okarakterisat će kraj ove godine. Naime, riječ je o otvorenju novog salona koji će dodatno obogatiti Shopping centar ‘Džananović’ i svojim klijentima ponudit će isključivo najkvalitetnije i svjetske usluge i tretmane, a koji su svojim cijenama prilagođeni bh. standardima. Novi salon pod nazivom ‘Nail studio AYSUN’ smjestit će se odmah do DM-a, a kako govori njegov naziv isti će biti namijenjen uglavnom uređivanju noktiju i ruku. Mnogi će se složiti da je ‘Aysun’ brend koji je postao poznat prvenstveno zahvaljujući profesionalnom osoblju i prihvatljivim cijenama, ali svakako da su za kratko vrijeme postali omiljeni kod onih koji brinu o svome izgledu zahvaljujući što prate svjetske trendove. Da svojim cijenama nastoje da se približe onima koji žele koristiti njihove usluge, pokazatelj su cijene koje će očekivati mnogobrojne posjetioce u novom salonu Shopping centra ‘Džananović’.

Tako će klijenti ovog salona nadogradnju noktiju od sada plaćati po regularnoj cijeni od 15 KM, dok će geliranje noktiju plaćati minimalnih 10 KM, a ove cijene za sada su nezapamćene u ovom segmentu o čemu mogu posvjedočiti oni koji poklanjaju pažnju i njeguju svoje nokte i ruke.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

„Radno vrijeme nove filijale je svaki dan od 09.00 do 21.00 sat, što je idealno kako za domaćice, tako i za studente, zaposlene ali i majke. Aysun poziva sve da posjete Nail Studio AYSUN u nedjelju, 01.12.2013. godine, na dan otvorenja studija kada vas očekuju promotivne cijene” – poručuju iz Aysuna.


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME