“OTVORILA SE” / Sebija ispričala simpatičnu anegdotu o kćerki Jasmini i zetu Ćamilu: ‘Šta bi tek radila da ima diplomu…’

sebija 5
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Sebija Izetbegović ispričala je anegdotu čiji su glavni akteri bili njezina kćerka Jasmina i zet Ćamil Humačkić, prenosi Bljesak.info.

– Sada oni već oštre tamo toljage, sjeli su za Facebook. Sad će da nas prepadaju, sad će ona šuplja priča ‘ona nema diplomu’, a svi oni koji pričaju da ja nemam diplomu su dovodili svoje žene na pregled, na porođaj, na operaciju da znate. I oni to znaju. Birali su mene. I oni što su mi pokrali dokumente i oni su mi dovodili svoje žene i majke i sestre i kćerke i vazda će tako biti. I sad me zovu telefonom samo što oni to međusobno ne znaju i sad me zovu kad god im je neki belaj, vjerujte mi. Znaju oni ‘ko zna – kazala je generalna direktorica Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu i članica Glavnog odbora Stranke demokratske akcije (SDA) BiH Sebija Izetbegović u Mostaru. 

Naime, Sebija Izetbegović sudjelovala je na tribini Kantonalne organizacije Žene SDA HNK u Mostaru “OsnaŽENA” na kojoj se govorilo o ulozi žene u bh. društvu. 

Osvrnula se ona i na navode o lažnoj diplomi kao i prozivke te ispričala anegdotu čiji su glavni akteri bili njezina kćerka Jasmina i zet Ćamil Humačkić. 

“Kaže moja kćerka kada su bili negdje na putu naišla jedna moja prijateljica i kaže, misleći da moja Jasmina ne zna za hajku koja se podigla kao ja odjednom nemam diplomu, profesor koji se bruka i sramoti da Bog sačuva, kaže: ‘Jasmina jesi li se nasekirala?’, kaže ona: ‘Nisam, što?’, ma kaže: ‘Ovo oko mamine diplome’, a kaže moj zet Ćamil, al ono hercegovački: ‘Ma pusti, Bgti. Pa možeš misliti šta bi radila da ima diplomu kad je sad ovakva’”, kroz smijeh je ispričala Izetbegović. 

sebija 1