ilsustracija
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Lifestyle / Zabava

Evo koja tri znaka očekuje proljetni susret sa srodnom dušom.

Jarac

Vi ste vrlo posvećeni porodici. Već zamišljate sebe kako formirate gnijezdo, a proljeće 2021. godine će vas približiti ostvarenju tog sna.

Jarčevi koji su sami upoznaće nekog posebnog s kim će poželjeti da provedu ostatak života. Oni koji su već u vezi osjetit će kako taj odnos postaje sve ozbiljniji i snažniji.

Vjerovatno ste ranije imali dosta problema sa partnerom ili niste mogli da se povežete, mada ste željeli. U narednim mjesecima sve te poteškoće će nestati, komunikacija između vas i voljene osobe će se popraviti i vaš privatni život će krenuti u sasvim novom smjeru.

Ribe

Od svih drugih znakova Zodijaka vi ćete predstojećeg proljeća imati najviše sreće u ljubavi. Mnogi od vas su još u 2020. osjetili pravu ljubav i to će biti samo bolje u mjesecima pred nama.

Posebno lijepe vijesti očekujte od 11. aprila. Već početkom proljeća moguća je bliska komunikacija s nekom dragom osobom ili prilika da obnovite staru ljubav. Smjenjivat će se ispunjeni i mirniji periodi, što će vam donijeti podršku bliskih osoba.

Oni koji već imaju partnera vjerovatno će učvrstiti vezu, pa je na vidiku još veća bliskost i venčanje. Dakle, veze koje upravo gradite su tu da potraju, i to zauvijek.

Vaga

Proljeće Vagama donosi dosta mira i spokoja u ljubavi. Oni koji su dugo u vezi biće presretni s partnerom i velike su šanse da se vjenčate, a samci će u tom periodu upoznati nekog s kim će poželeti da ostare. Zato iskoristite tu priliku da se družite, putujete i uživate u sitnicama.

Vrlo je moguće da će vaša srodna duša zapravo prvo da pronađe vas.

Proljetne mjesece i početak ljeta obilježit će velika strast i ljubav, pa će vam ili biti još ljepše u vezi. Jedino neće opstati veze koje i ranije nisu funkcionisale, ali to će otvoriti prostor za neke nove, ljepše, piše alo.rs.