Portal 072info

Ova tri znaka u horoskopu su najveće sponzoruše

DJEVICA

Osobe u znaku Djevice su sve samo ne nevine. Djevojke Djevice kao da imaju ugrađen skener za sponzore iliti sponzorolovac. Bez greške će prići frajeru sa najviše love pa čak i kada je on u društvu sličnih tipova, također punih džepova. Omiljene “žrtve” su joj tatini sinovi koji vole da se hvale pa je tako njen plijen u startu nastradao jer će da ga smota kao zmija žabu. Kao prava zmija, djevojke u znaku Djevice su veoma otrovne po muški rod a čim mu potroše parice, već imaju spremnu drugu žrtvu, piše Novi.

VAGA

Vaga… Opasan znak kada su sponzoruše u pitanju. Vaga dugo vaga koji će muškarac da joj više pruži jer je neodlučna i uvijek joj se čini da druge djevojke više dobijaju. Veoma je ljubomorna iako se ne zaljubljuje u svog dečka sa džipom, jahtom ili kućom na moru. Njoj nikada nije dovoljno i uvijek glumi žrtvu u nadi da će dobiti još skupih stvari. Ako Vagi ne poklonite neki skup nakit barem jednom mjesečno, ona veoma lako upada u depresiju i u tim momentima odmah razmišlja o drugom muškarcu. Okrutno zar ne?

VODOLIJA

Vodolija voli more i plaže pa tako je njen najbolji teren za lov na sponzore upravo ljetovanje. Na moru je neprikosnovena a njenom vještom oku jedan frajer sa skupim kabrioletom nema šanse da promakne. Ima oko sokolovo za takve stvari mada na plažu često nosi dvogled u slučaju da je neka jahtica od par miliončića u blizini. Ne preza da se smuva sa starijim osobama ali pod uslovom da su puni ko brod. Kada se Vodolija jednom popne na jahtu, ne silazi. Osim u slučajevima kada prelazi na skuplju jahtu.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box