Portal 072info

Ova tri znaka u horoskopu su najveće sponzoruše

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

DJEVICA

Osobe u znaku Djevice su sve samo ne nevine. Djevojke Djevice kao da imaju ugrađen skener za sponzore iliti sponzorolovac. Bez greške će prići frajeru sa najviše love pa čak i kada je on u društvu sličnih tipova, također punih džepova. Omiljene “žrtve” su joj tatini sinovi koji vole da se hvale pa je tako njen plijen u startu nastradao jer će da ga smota kao zmija žabu. Kao prava zmija, djevojke u znaku Djevice su veoma otrovne po muški rod a čim mu potroše parice, već imaju spremnu drugu žrtvu, piše Novi.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

VAGA

Vaga… Opasan znak kada su sponzoruše u pitanju. Vaga dugo vaga koji će muškarac da joj više pruži jer je neodlučna i uvijek joj se čini da druge djevojke više dobijaju. Veoma je ljubomorna iako se ne zaljubljuje u svog dečka sa džipom, jahtom ili kućom na moru. Njoj nikada nije dovoljno i uvijek glumi žrtvu u nadi da će dobiti još skupih stvari. Ako Vagi ne poklonite neki skup nakit barem jednom mjesečno, ona veoma lako upada u depresiju i u tim momentima odmah razmišlja o drugom muškarcu. Okrutno zar ne?

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

VODOLIJA

Vodolija voli more i plaže pa tako je njen najbolji teren za lov na sponzore upravo ljetovanje. Na moru je neprikosnovena a njenom vještom oku jedan frajer sa skupim kabrioletom nema šanse da promakne. Ima oko sokolovo za takve stvari mada na plažu često nosi dvogled u slučaju da je neka jahtica od par miliončića u blizini. Ne preza da se smuva sa starijim osobama ali pod uslovom da su puni ko brod. Kada se Vodolija jednom popne na jahtu, ne silazi. Osim u slučajevima kada prelazi na skuplju jahtu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
26AD2F42 BF2A 4C5A 8220 19E3E77138F4
Podijelite članak
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6