Portal 072info

Ova tri znaka u horoskopu su najzlobnija i najpokvarenija, pazite se

Horoskop i zodijački znak kome pripadate može mnogo da kaže o vašem karakteru, izgledu, vrlinama, manama… Ali, postoji i horoskop koji će vam bez dlake na jeziku otkriti koja su tri najgora znaka prema zlobnim zvijezdama

Djevica

Opsesivno-kompulsivni neurotici, koji se stresa oslobađaju ćisteći stan ili slažući odjeću. Prezahtjevne cjepidlake kojima ni previše nije dovoljno. One ne poznaju ljubav, bez emocija su, kod njih se sve svodi na seks. Samo robot može biti sabraniji i hladniji od Djevice, a kad-tad će vam zabiti nož u leđa. To ce biti promišljeno, analizirano i potvrđeno kao najbolja opcija za nju.

Tako dobro glumi da nećete ni naslutiti da danima ili mjesecima kalkuliše da li je došlo vrijeme da vas eliminiše. I tek kada bude bila potpuno sigurna, otkriće svoju izdaju. One su narcisi koji brinu samo o svom izgledu sa težnjom ka savršenstvu. Djevica nema strasti, zagrljaja, nježnosti, topline, sve suze koje pusti su tu jer oplakuje sebe. Da nema te njene neurotične nervoze i žurbe u njoj zbog koje pukne i izgubi svoju racionalnost, pomislili biste da imate posla sa androidom. Ali, nemojte te njene trenutke gubljenja kontrole pobrkati sa emocijama. To je samo refleks, skakanje poklopca na loncu koji se treba osloboditi pritiska jer voda kipi. Čista fizika. Ona je verna samo sebi i to isključuje sve ostale ljude.

Škorpija

Samosažaljevajući autodestruktivci, koji svoj čemer ne mogu da podnesu sami, pa moraju povući još 100 ljudi za sobom. Da je sutra kraj svijeta, oni se ne bi šokirali, vjerovatno bi ga dočekali u sado-mazo orgijama. Smrt im nije ništa strašno, a pale se na krv i sve ono što običnom smrtniku izaziva jezu. Prati ih obilježje ljubomorno posesivnih psihopata. Bez seksa se psihički razbole i umišljaju da im se sprema zavjera.

Škorpije su emotivno nezrela, neodgojena, podla, osvetoljubiva i pokvarena derišta koja ne prezaju ni od čega. Dure se i ljute, bjesne, plaču, grizu, u tom trenutku vas cijelim svojim bićem mrze iz dna duše. Bez obzira na godine, zrelost ili pol, kada duboko zagrebete ispod te površine koja uglavnom djeluje inteligentno, opasno ili lukavo, dolazite do emotivno nezrele osobe na nivou 5-godišnjeg djeteta. Ali, velika su zlopamtila i praviće planove za osvetu, vraćaće vam kada se više ni ne sjećate razloga. Neće prezati od sopstvenog uništenja da postignu svoj cilj. Kakav god razlog bio, za njih je to najvažnija stvar na svetu. Škorpiji morate biti zauvijek jedini, da je zauvijek volite i da nikada ni ne pomislite više na ikoga drugog.

Jarac

Pravi pravcati goniči robova, vjeruju u sudbinu do zadnjeg slova, riječ oprosti ne postoji u njihovom rečniku. Možete živjeti pored njih cio život, biti u braku, a nikada ne saznati šta imaju da vam kažu. Osjećanja ne znaju da iskažu riječima, pa će vas umjesto volim te dočekati odbijanje. Prodali bi se za društveni status.

Kukavice su, bježe glavom bez obzira čim rizik postane veći. Bježanje i ostavljanje na cjedilu je nešto što rade celog života. Ako i uspijete da ga uhvatite da biste se osvetili, ne očekujte zadovoljstvo da vidite patnju na njegovom licu dok ga gazite – Jarac je frigidan. Emotivno nepismen. Nesposoban da pokaže emocije, a kamoli da ih prima ili pruža. Previše su spori, mračni i siromašni da bi sa njim osjetili pravu radost i zadovoljstvo života. Klonite se te iskompleksirane frigidne kukavice.

Podijelite članak