Ovaj market pametno je riješio problem pohlepnih kupaca toalet papira (VIDEO)

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Australska policija je u utorak objavila potjernicu za dvojicom muškaraca koje se sumnjiči za “krađe i pokušaje krađa” po supermarketima u Sydneyju, a meta su im bile zalihe toaletnog papira.

Policija Novog Južnog Walesa je u priopćenju zamolila javnost za pomoć pri identifikaciji dvojice muškaraca koji su krali po jugozapadnom predgrađu Sydneyja u nedjelju ujutro. Uz saopćenje su objavljene fotografije osumnjičenih, a navedeno je i da je jedan od njih navodno prijetio nožem zaposleniku u jednoj od trgovina.

“Stanovništvo Novog Južnog Walesa neće tolerisati kriminalno ponašanje u bilo koje vrijeme, a pogotovo ne u doba krize”, izjavio je ministar policije i hitnih službi u ovoj saveznoj državi David Elliott.

U mnogim trgovinama diljem Australije ponestaje nekih artikala, kao što su toaletni papiri te određeni prehrambeni i higijenski proizvodi, jer su ljudi počeli stvarati velike zalihe bojeći se pandemije koronavirusa.

Nestašica određenih proizvoda u nekim je slučajevima dovela do sukoba i fizičkih napada među kupcima, a trgovine su prisiljene limitirati količine koje pojedinci mogu kupiti.

U Sydneyju se jedna trgovina dosjetila originalnog načina kako spriječiti “pohlepne” kupce toaletnog papira: za jedan paket cijena je 3,5 australskih dolara, dok je za dva paketa potrebno platiti 99 dolara.

https://www.instagram.com/p/B-B2Nyyg_Sv/?utm_source=ig_embed