Portal 072info

OVAKAV RASPLET NIJE NIKO OČEKIVAO: Malog Ajdina djed nije dao socijalnoj službi, ali mu se vratio tata!

Na Hayatu je emitovana vrlo emitivna epizoda emisije ISPUNI MI ŽELJU. Epizoda u kojoj smo vidjeli malog Ajdina i njegovog djeda Huseina, kojima se život promijenio iz korijena.

Život dječaka Ajdina iz Karaule, sela Kajićka, zahvaljujući dobrim ljudima iz cijeloga svijeta se potpuno promijenio! Kuća se gradi, Ajdin je dobio jako puno poklona, a zapravo dobio je ono što je i želio.

Važno je istaknuti da oni sada imaju sve, da će ljudi koji su ih posjetili i koji su im obećali završiti kuću kupiti i namještaj.

Ajdin će sada imati svoju sobu i sve druge potrebene stvari. Ali mi vas molimo da ih ne zaboravite, sjetite se Ajdina i onda kada sve ovo prođe. Budite Ajdinov prijatelj, nazovite ga pitajte kako je i za tri, pet, deset mjeseci, za godinu.

U nastavku pogledajte djedovo svjedočenje o momentu kada je došla socijalna služba, koja je htjela uzeti Adina. Djed Husein je ispričao zašto se to nije desilo, te šta su se dogovorili sa socijalnom službom. Ajdinov otac se vratio kući i sada pomaže u izgradnji kuće a ima i nove planove.


e-turneja.com

Podijelite članak