Portal 072info

Ovako ćeš provjeriti ideš li na živce svojim Instagram sljedbenicima

Nemamo ništa protiv novih recepata ili nekih zanimljivih jela, koje nemamo priliku vidjeti ili isprobati svaki dan • No, mlijeko i žitarice definitivno nisu nešto što se treba slikati i objaviti na Instagramu

OVO je slobodna zemlja, u kojoj svatko može objaviti što god želi na svojim društvenim profilima.

No, ako ne želiš svojim sljedbenicima ići na živce, ovo je nekoliko stvari koje trebaš izbjegavati.

1. Previše hashtagova

Ideja hashtaga je da ljudi kategoriziraju svoje fotografije u određene kategorije, ali i da lakše pronađu slične fotografije ostalih korisnika. No, to ne uključuje 150 različitih hashtagova, od kojih pola nema nikakve veze s onim što je na slici. Prema tome, molimo sve korisnike da se ubuduće suzdrže od takvih aktivnosti. Dovoljan je samo jedan pravi hashtag.
2. Slike hrane

Nemamo ništa protiv novih recepata ili nekih zanimljivih jela, koje nemamo priliku vidjeti ili isprobati svaki dan. No, mlijeko i žitarice definitivno nisu nešto što se treba slikati i objaviti na Instagramu. Svi ih imamo u kuhinji.

3. Samo selfie fotografije

Odi na svoj Instagram profil i prođi kroz svoje fotografije. Ako 70 i više posto tih fotografija uključuje tvoje identične selfieje, molimo te da pobrišeš svoj profil i svima učiniš uslugu.

4. Komentiranje

Uvijek postoji ta jedna osoba koja voli komentirati baš svaku sliku. Još k tome, ako komentari nisu na mjestu, čak i ako je u pitanju šala… Nadamo se da se nisi prepoznala u ovoj kategoriji. Ako jesi, žao nam je i želimo da se nečega sjetiš, prije nego idući put ostaviš prijateljici takav komentar ispod slike: to mogu vidjeti i njezini članovi obitelji.

5. Ljubav i romantika

Nema ljepšeg osjećaja od leptirića u trbuhu. No, to ne uključuje objavljivanje baš svega što ti i dečko radite zajedno. Bit ćete jednako sretni i bez 40 lajkova, koje ćete sakupiti na slici. Vjerujte nam.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box