Portal 072info

Ovako izgleda interijer najiščekivanijeg noviteta iz Volkswagena

Razotkrio ih je sam Volkswagen, navodno slučajno, objavivši promotivni video na službenom kanalu

Ne, to nije novi Golf, već ID.3, prvi električni model s prefiksom narodnog automobila.

A tu prije svega mislimo da će cijenom biti konkurentan klasično pogonjenim porodičnim modelima. Njemački proizvođač planira ga otkriti već ove jeseni u Frankfurtu, no već sada imamo prilike vidjeti pojedine dijelove interijera. Ustvari, radi se o prednjoj armaturi i ujedno najzanimljivijem dijelu kabine.

Razotkrio ih je sam Volkswagen, navodno slučajno, objavivši promotivni video na službenom kanalu. Kao što se očekivalo, digitalni kokpit je standard, ali iznenađuje izgled ekrana s mjernim instrumentima iza upravljača ili možda čak montiranim na isti. Prikazuje brzinu, doseg, informacije navigacije te postavke radarski navođenog tempomata.

Odmah do je selektor mjenjača i standardan izbor funkcija Park, Neutral, Reverse, Drive i Brake za veći intenzitet regenerativnog kočenja.

Podsjetimo, top izdanje će imati baterije od 77 kWh i doseg od 550 km.

U Volkswagenu kažu kako će početna cijena modela ID.3 biti ispod 30.000 eura. Proizvodnja kreće krajem godine, a prvi primjerci kupcima će biti isporučeni polovinm iduće godine. Planirana godišnja naklada je oko 100.000 primjeraka.

Index.hr

Podijelite članak
  • 6
    Shares