Portal 072info

Ovako možete vidjeti fotografije koje vaši prijatelji kriju na Facebooku

Samo par klikova je potrebno kako biste pogledali sve fotografije svojih prijatelja na Fejsbuku.

Svi smo nekad uradili ovo. Sakrili određene fotografije sa Fejsbuk tajmlajna. Možda samo mislite da nisu vidljive, ali znajte da jesu.

Bilo da ste sakrili fotografije na kojima ste tagovani, ili ste ih ostavili da čekaju vaše odobrenje (Timeline Review), istina je da ako ste tagovani na tim fotografijama, mogu ih vidjeti ljudi koji možda ne bi smjeli da ih vide.

Kako funkcioniše ova opcija? Facebook Graph pretraga vam omogućava da pronađete sve fotografije na kojima je tagovana neka osoba. Jednostano ukucajte “Photos of” pa ime osobe. Pojaviće vam se sve fotografije na kojima je ta osoba tagovana, bez obzira da li je te fotografije sakrila ranije.

Ako niste prijatelj sa tom osobom, vidjećete tagovane fotografije koje su podijeljene javno. Vidjećete i one fotografije koje nisu sakrivene sa Tajmlajna.

Ukoliko želite da sakrivene fotografije ostanu “nevidljive”, uklonite tag. Ovako se te fotografije neće pojavljivati u rezultatima pretrage.

U podešavanjima privatnosti možete podesiti da se tagovane fotografije ne dijele ni sa kim osim sa vama, tj. da ih samo vi možete vidjeti, naravno, pored osobe koja je vlasnik fotografije. Ovo će ukloniti sve tagovane fotografije sa vaše Fejsbuk strane, prenosi Biznis insajder.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box