Ovce bi mogle pokvariti zimu Wayneu Rooneyju nakon zahtjeva njegovog komšije

Ovce bi mogle pokvariti zimu Wayneu Rooneyju nakon zahtjeva njegovog komšije

Wayne Rooney, aktuelni menadžer Derby Countyja i legendarni bivši igrač Manchester Uniteda susreo se s bizarnim problemom nakon što je najavljeno da će farma ovaca biti smještena u blizini njegove kuće.

Kako je objavio The Sun, njegov komšija je podnio zahtjev da otvori farmu ovaca u blizini Rooneyjeve vile od 20 miliona funti u Cheshireu, koja će biti namijenjena za “smještaj 240 ovaca tokom zimskih mjeseci”.

Dozvola bi trebala biti izdata nakon što su vlasnici farme još u julu, nakon gotovo godinu pravne borbe, dobili odobranje za izgradnju laboratorija i skladišta za 1000 genetski modificiranih ovaca.

Rooney nije jedini koji bi mogo biti suočen s “problemom” s ovcama, budući da ih je već imao i Cristiano Ronaldo. The Sun je ranije izvjestio da je Portugalac čak promijenio svoj dom po povratku u Englesku jer mu je smetala buka koju ovce prave.

Za sada Rooney nije komentarisao moguće poteškoće s kojima bi se mogao susresti.

Inače, njegova kuća ima tri sprata sa velikim zatvorenim bazenom, jacuzzijem, bazenom, saunom, biljarom, kinom, vinskim podrumom, vrtovima, garažom i s okućnicom od 16 hektara, gdje su smještene štale i plastenik.

Engleski mediji navode da je Wayne tokom karijere stekao bogatstvo od 82 miliona funti.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica