Portal 072info

VLAŠIĆ KRCAT: ‘Ove godine posjetioce očekuje najbolje Šankanje do sada’ (FOTO)

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Najveći zimski festival u Bosni i Hercegovini i ove godine je, četvrti put, postavio svoju bazu na prekrasnoj planini Vlašić. Kao i prethodnih godina tako je i ove godine Vlašić prepun turista iz svih bosanskohercegovačkih gradova, a koji su došli da uživaju u programu koji je priredio Sol Azur i Buena Vista u okviru Šankanja.

Iako snijega nema, atraktivni sadržaji u organizaciji Šankanja izmamili su hiljade onih koji su došli na Vlašić uživati u ovom zimskom festivalu.

“Ove godine po četvrti put tradicionalno organizujemo Šankanje, a koje je postalo zaista prepoznatljivo. Ljudi koji pamet ovaj event po prethodnim sezonama dijele mišljenje da je ovo jedan od uspješnih događaja na planini Vlašić, a čemu u prilog ide interesovanje za četvrtom sezonom još u septembru mjesecu kada smo počeli zaprimati upite” – kazao je direktor Sol Azura i Buena Viste, Enes Ibrahimagić.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Svake godine vlada ogromno interesovanje bosanskohercegovačke javnosti, a Šankanje mnogobrojne posjetioce uvijek počasti sa odličnim muzičkim gostima…

“Ove godine smo napravili mnogo veću Sol Azur Arenu, dobili smo mnogo bolje izvođače, tako da će ovo biti najbolje Šankanje do sada koje smo organizovali. Kapaciteti su rasprodati još davno, a kada govorimo o rezervacijama za Sol Azur Arenu i evente koji će se održati također je ostalo još veoma malo mjesta” – ističe Ibrahimagić.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Iako snijega na Vlašiću nema, ozbiljnost u organizaciji i zagarantovano dobar provod prethodnih godina ipak je na Vlašić okupio hiljade posjetilaca, koji sa nestrpljenjem iščekuju prvi event na Vlašiću. Ipak, jedan mega projekat poput Šankanja definitivno iziskuje mnogo organizacije, tako smo našeg sagovornika odlučili pitati koliko je zaista teško organizovati događaj poput Šankanja?!

“Mi radimo nekoliko evenata, Šankanje radimo ne samo u BiH nego i u zemljama regiona budući da imamo naše agencije u Srbiji, Hrvatskoj, Makedoniji, Bugarskoj… Iako je ovo za nas postalo rutina, veoma je teško omogućiti event poput ovoga bez podrške lokalne zajednice i vlasnika objekata, međutim na Vlašiću su nas prepoznali kao jedno od dešavanja koje će doprinjeti i njima na otvaranju same zimske sezone. Naišli smo i na podršku Turističke zajednice, grada Travnik, svih struktura, organizacije Planet VLašić, tako da imamo punu podršku i organizacija u tom slučaju ne dolazi u pitanje” – pojašnjava Ibrahimagić.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Za sami kraj razgovora željeli smo saznati šta to u suštini očekuje mnogobrojne posjetioce koji su došli na Vlašić, da uživaju u najvećem zimskom festivalu u Bosni i Hercegovini?!

“Bez obzira što nema snijega imamo jedno prelijepo sunčano vrijeme i vjerujem da će svi uživati, veliki broj putnika stigao je na Vlašić a iza 17.00 sati očekujemo priliv preostalih interesanata koji zbog radnih obaveza nisu bili u prilici doći jutros. Sve posjetioce očekuje uistinu nezaboravnih 48 sata provoda, obezbjeđenje i osiguranje ove godine je također na mnogo višem nivou, a Policijska uprava SBK nam je također izašla u susret i biće tu kako bi sigurnosne mjere bile na najvišem nivou. Tako da, četvrta sezona Šankanja obećava jedan vrhunski i nezaboravan provod na najvišem mogućem nivou” – zaključio je direktor Sol Azura i Buena Viste, Enes Ibrahimagić.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Večeras će mnogobrojne posjetioce zabavljati DJ SHABA, Dženan Lončarević, DJ TED i DJ REVE, a potom u 03.00 sata slijedi VIP After party u Ski baru Blanca… O sutrašnjim dešavanjima na Šankanju saznat ćete putem 072info, a koji je ponosni medijski partner ovog mega događaja u Bosni i Hercegovini.

Kako je to izgledalo na svečanom otvorenju četvrte sezone Šankanja na Vlašiću u Sol Azur Areni pogledajte u fotogaleriji Benjamina Hazića?!

[Galleries 465 not found]

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME