AUTOR:
072INFO PORTAL

DATUM:

Sigurno ste primjetili da sa nekim osobama nikako ne možete da budete u vezi.

Ovan i Djevica

Ovnovi su samouvjereni, ne vole da pričaju mnogo, a pogotovo ne da kukaju o ljubavnim problemima. Ne vole da glume, dok je Djevicama potrebna pažnja, zato su one za Ovna previše komplikovane i zahtjevne. Ukoliko se Ovnovi zaljube u djevice prije nego što je dobro upoznaju, tada će sa njima imati samo glavobolje.

Bik i Blizanci

Bikovi su “dobar materijal” za vezu, ali ipak ni oni ne mogu sa svakim. Blizanci su za njih previše slobodni i nestalni, što će bikove dovesti do ludila i oni će prvi pobjeći iz takve veze.

Rak i Strijelac

Rakovi su emotivci i traže pravu ljubav, ali to ne mogu očekivati od Strijelca. Žele nekoga ko će se truditi oko njih. Ukoliko i započnu vezu sa Strijelcem čeka ih nesigurnost, ljubomora i svađe.

Lav i Ribe

Lavovi vole da su sigurni u vezi, jer kada nađu “pravog” oni mu se bezuslovno predaju. Ne vole ljude koji kukaju i nose negativnu energiju. U vezi sa Ribama mogu biti izmanipulisani i povređeni.

Vaga i Škorpija

Vage traže ljubav koja pruža mir i sigurnost. One vole iskren odnos. Škorpije su za njih previše negativne, pesimistične i lijene.

Jarac i Strijelac

Ova dva znaka su potpune suprotnosti. U takvoj vezi jarac će nailaziti na razočarenja, kojih se plaši. Iako govore kako im ljubav nije važna, Jarčevi bi sve dali za onu “pravu”.

Vodolija i Rak

Voda pronalazi svoj put uvijek. Zato ovaj znak najviše želi slobodu u životu, pa i u vezama. Ne plaše se da se zaljube, već da ne izgube slobodu. Za Vodolije su najgore ljubavne kombinacije sa Bikovima, jer im ne mogu pružiti stabilnost kojoj Bikovi teže.