Portal 072info

Ove namirnice možete jesti do mile volje i nećete se udebljati

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Za to su zaslužne namirnice koje sadrže vrlo malo kalorija, pa vam neće ‘priuštiti’ neugodno nakupljanje kilograma.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Špinat. Ima najmanje kalorija, samo sedam. Velika količina željeza koju ima najbolje će se apsorbirati ako ga dodate salati i prelijete limunovim sokom. Bogat je izvor vitamina Ckoji jača imunitet, zatim vitamina A koji održava zdravima kožu i sluznicu, te vitaminima B skupine.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Limun i grejp. Napitak od limuna i grejpa, zajedno s đumbirom otapa masne naslage s trbuha. Također, agrumi su riznica vitamina C, a jedete li i njihov mesnati dio, veliki su izvor vlakana. Limun ima samo 20 kalorija po komadu, bez kore.

Pravi čaj. Crni, zeleni ili bijeli. Čaj može sniziti loš kolesterol, dobar je u obrani od osteoporoze (krhke i lomljive kosti), jača mozak, a od njega mršavite. Pravi čaj ima nula kalorija.

Kokice.
Ne brinite, zavalite li se u udobno u sjedalo u kinu i pojedete li tijekom filma čitavu porciju kokica, sve dok ih jedete bez previše ulja ili maslaca, neće vam biti ništa.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Jabuke. Pomažu pri izvlačenju masnoće i kalorija koje ste unijeli kroz neku drugu hranu. Također, ako pojedete jabuku, imate osjećaj sitosti. Neka su istraživanja čak pokazala da ako pojedete jabuku 15 minuta nakon tjestenine sa sirom, kalorijski unos će se smanjiti za čak 187 kalorija.

Pravi grčki jogurt.
Minerali iz grčkog jogurta usporavaju proizvodnju hormona koji uzrokuju stvaranje masnih naslaga oko trbuha. Zbog toga, pravi grčki jogurt idealno je rješenje ako želite skinuti neželjene “šlaufiće” prije ljeta.


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME