AUTOR: P.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Lifestyle / Zabava

Muškarci, koliko zaista poznajete žene?

Kurbani 2021

Neki će reći: Znam sve o ženama, a neki će na to samo odmahnuti glavom i reći: Žene je gotovo nemoguće razumjeti.

Bez obzira na to što biste vi odgovorili, ovih 7 stvari muškarci o ženama baš i ne znaju. Iako vrijedi ona: što ne znaš, ne boli, neke je stvari ipak bolje znati, posebice ako će to pozitivno djelovati na daljnji razvoj vaše veze i razumijevanje žena. Vjerujte, nije nemoguće, piše Večernji.

Žene ponekad žele noć provesti same

Iako možete pomisliti da ženama nikada neće dosaditi da stalno oblijećete oko njih, ipak ima situacija kada žena zaista želi provesti noć sama.

I ne morate zbog toga “razbijati glavu” da ste nešto krivo napravili. Možda je riječ o PMS-u, možda je riječ o umoru, a možda zaista i nije bitno koji je razlog. Ne morate odmah to pripisivati sebi, dajte joj prostor koji joj treba. Ako joj je stalo do vas, bit će ona opet tu za vas, zagrijana baš kao što je bila i prije.

Biti seksi nije “ugodno”

Znamo, svaki muškarac želi da njegova odabranica bude seksi i privlačna i da mu zavide svi prijatelji, prolaznici, kolege. I zbog toga će nerijetko svoju djevojku ili ženu voditi u šetnju, u noćni izlazak na koji bi, ruku na srce, trebao ići sam sa svojim prijateljima… Ali ono što muškarci zaboravljaju je to da biti seksi nije baš “najugodnija stvar na svijetu”. Biste li vi nosili tange ispod hlača od odijela da vam se ne ocrtavaju rubovi gaća? Znate li kako grudnjaci znaju biti neugodni? Posebice oni koje nerijetko muškarci na ženama baš obožavaju – s hrpom čipke, čvrstim košaricama… Imajte to na umu kada svojoj odabranici sljedeći put dobacite da joj te “padobranske gaće” zaista nisu seksi. Obucite vi tange jedan dan, čisto onako jer “zašto ne biste mogli”.

Ah, te dlakave noge. I ruke? O, ne… bikini zona…

Vjerojatno već i znate, ali ako niste dovoljno dugo u vezi, evo otkrića za vas. Dok ste na početku veze, žena će posebno paziti na svoj izgled. Da, gotovo svaki dan. Ipak, kako vrijeme odmiče, vi se sve dulje poznajete i oboje ste se opustili. Budite spremni na to da će se dogoditi koji put da ženine noge, pazusi ili bikini zona neće biti glatke kao staklo, ponekad će depilaciju odgoditi za još poneki dan baš kao i odlazak frizeru. Posebice ako ste postali roditelji, vaša žena neće uvijek izgledati poput TV voditeljice oko koje se svaki dan brine cijeli tim stilista, kozmetičara…

Žena nije vaša kućna pomoćnica

Odgoj, društvene norme i navike mogu vam nametnuti ideju kako je sve u vašem zajedničkom domu “njezina stvar”. OK, znamo da ćete montiranje kuhinje, promjenu plinske boce ili bojenje zidova slavodobitno preuzeti na sebe. Ipak, jako mnogo žena i te “muške poslove” mogu napraviti i same. Ali zar bi to zaista bilo u redu? Podijelite kućanske poslove sa svojom djevojkom/ženom i nemojte dopustiti da ona radi baš sve. Osim što nije lijepo, žena će češće biti umorna od svih obaveza, samim time i živčanija te manje raspoložena za seks nakon “svega što je sama morala odraditi”. Ako podijelite poslove poput kuhanja, glačanja, čišćenja, plaćanja računa i sličnog, brže ćete završiti sa svim i prije se posvetiti jedno drugome. Ne zvuči loše, zar ne?