Portal 072info

Ove stvari nikako ne bi trebali napraviti ukoliko ste prevareni

Većina će skočiti na prve naznake afere, čime preljubniku zapravo daju šansu da se izvuče. Loše je i svoj bijes usmjeriti na onog s kime su varali i širiti glasine.

Pričekajte s napadom
Volite nekog, u dugoj ste vezi ili braku i on/a vas prevari – za mnoge koji su to prošli nema goreg osjećaja. Ono u čemu većina ljudi pogriješi je što suočavaju partnera sa svojim sumnjama prerano, pa se bez dokaza druga strana može lahko izvući, a prevarenima ostaje bezbroj sumnja i gorak okus. Sumnjate li na prevaru, prikupite dokaze da bi se uvjerili što je stvarno posrijedi.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ne dopustite da se krivnja prebaci na vas
Ako partner koji vara ima manipluatorske sklonosti, što je čest slučaj, može se dogoditi da krivnju pokuša prebaciti na drugu stranu – “pogriješio sam što sam varao/la, ali to je zato što me ti uzimaš zdravo za gotovo”, “odbijala/o si me u krevetu” i slične konstrukcije. Nema opravdanja za varanje, a sva nezadovoljstva se mogu reći i probati riješiti, a ako to ne ide – lakše se je razići.

Ne tražite brzinsko rješenje
Osjećaj izdaje od nekog koga volimo je užasan i rezultira mješavinom raznih osjećaja – od posesivnosti, želje da se sve brzo vrati na staro, manje vrijednosti… Zbog toga neki znaju pribjeći brzinskom rješenju – zavaravajući se da se situacija može popraviti jednim odmorom, razgovorom ili seksom… Ohladite glavu, a onda razmišljajte što i kako dalje.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Pazite kome i što pričate
Prevara često uzrokuje osjećaje bijesa, pa i mržnje, za koji možete pomisliti da će se smanjiti ako ga “ispucate”. Povjerite se najboljem prijatelju, sestri – nekome od povjerenja. Nema potrebe da hodate okolo i svima govorite kakav je on/a gad, prenosi 24sata. Zadovoljstvo će biti kratko, ljudima ćete dati materijala za tračanje, većina će vas žaliti – a ako odlučite ostati u odnosu na kraju, ispast ćete prvorazredna budala.

Spašavanje odnosa može biti i začarani krug
Bilo da su razlog djeca, okolina, navika ili vaš strah da nećete moći sami – jedina stvar zbog koje biste trebali poželjeti spasiti odnos je ako ispod ljutnje još uvijek volite partnera i mislite da on voli vas. Za popravak stvari trebat će vremena i puno truda, pa ako ste samo načelno u tome i svakodnevica vas se temelji na predbacivanju i sumnjama, radije otiđite – time ćete najviše naštetiti sami sebi.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME