Portal 072info

Ove ženske osobine ne voli ni jedan muškarac

Manjak bontona, grubost i neljubaznost neke su od muških osobina koje će odbiti svaku ženu.

Ali riječ je o dvosmjernoj ulici. U anketi sprovedenoj na uzorku muškaraca u dobu od 25 do 45 godina pripadnici jačeg pola izdvojili su tri ženske osobine koje nikako ne vole, piše B92.

Tračevi o tuđim životima

Muškarac kojem ste se svidjeli želi da zna sve o vama, ali nikako ga ne zanimaju priče o životima vaših prijateljica ili koleginca. Koji bezazleni trač s vremena na vrijeme dogodi se svakom, ali kada je svaka vaša rečenica posvećena tuđim životima riječ je o osobini koju ne voli ni jedan muškarac.

Grubost i neljubaznost

Žene nisu jedine koje primjete kako se njihov partner odnosi prema konobarima ili prodavcima. Grubost i negativnost nisu lijepe osobine i to će ostati u glavi svakog muškarca.
Ako svako toliko ‘zarežite’ na osobu koja vam je poslužila pogrešno jelo ili piće ili pak s dozom agresivnosti komentarišete rad nekog od osoblja prodavnice u koju dolazite, vjerujte kako to neće proći nezapaženo.

Materijalizam

Finansijska sigurnost mnogim ženama predstavlja vrlo važan faktor kada su u pitanju muškarci. Istraživanje je pokazalo kako su materijalno zbrinuti i stabilni muškarci ženama mnogo privlačniji od ovih drugih.
Bilo da i vi spadate u ovu grupu žena ili ne otvoreno pokazivanje važnosti novca u počecima veze i tokom upoznavanja muškarcima nije nimalo privlačno. Ako tražite skupe poklone i otvoreno pokazujete kako su vam njegovi finansijski gestovi vrlo važni znajte kako u muškoj glavi to izgleda vrlo negativno.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box