Portal 072info

Ovi horoskopski znaci su najveće kukavice

Svako od nas zazire od mraka u manjoj ili većoj mjeri. Provjerite ko drži svoje ćebence i zove mamu u pomoć kad “prigusti”.

RAK 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ovo je najveća kukavica Zodijaka. Dragi Račići, vi nemate konkurenciju. Iako povremeno glumatate neustrašivost, dovoljno je neko sa leđa u šali da vam priđe i vi ste se već zakačili za luster. Ne treba napominjati da se bojite mraka i da taj strah od tame ne jenjava tokom vašeg sazrevanja. Priznajte da spavate sa upaljenim svjetlom, jer ko zna šta sve vreba noću iz ormara.

RIBE

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Mora se priznati da ste za malo spali na drugo mjesto top liste kukavica. Rak vas “šije” za samo 0,5 bodova. Za jedno vam se ipak odaje priznanje, u kriznim situacijama vi vrlo otvoreno pokazujete svoj strah, ne stidite se. Bravo! U nekim situacijama koje nisu baš prijatne, vama bi i Amel Tuka pozavidio na sprintu.

VAGA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Nije baš da ste neustrašivi, iako će vas ovaj tekst smrtno uvrijediti. Priznajte zazirete od konfliktnih situacija i radije ćete se neprimjetno izvući. Insekti i gmizavci vam garantuju panični napad svojom pojavom, zato vam proljeće i ne spada u omiljeno godišnje doba. Ipak, kada vam se “srce spusti u pete”, vi to najbolje umete da zakamuflirate.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME