Portal 072info

Ovi horoskopski znakovi su najgori muževi!

Neki horoskopski znakovi se jednostavno ne snalaze u bračnim vodama. Otkrijte o kojima je riječ

Rak 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Bračni život sa Rakovima nije uopšte lak. Iako su muški pripadnici ovog znaka veoma emotivni, rijetko će vam to pokazati, a kamoli kazati. Naizgled će biti ravnodušni i hladni dok im emotivna oluja para unutrašnjost. Zato može doći do velikih nesuglasica, a njihova izabranica nikada neće biti potpuno sigurna u njihova osjećanja. Nećete ih čekati u kasne sate, jer su veoma su porodično nastrojeni i tradicionalisti koji provode dosta vremena u svom domu.

Ipak, često su džangrizavi i znaju mnogo da zanovetaju. Uglavnom su vjerni svojoj supruzi, ali je potrebno da njihove želje budu zadovoljene.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Škorpija 

Muškarac rođen u ovom znaku u braku uvijek mora biti dominantan. Slagaćete se dobro dokle god pristajete na to da budete njegov pratioc, a ne ravnopravan partner. Njegov krhki ego ne podnosi da žena ima bolji posao, da više zarađuje od njega, da se ističe više od njega ili da je u bilo čemu bolje od njega, pa ako pristajete na to da živite u njegovoj sjenci, brak će funkcionisati odlično. Veoma je ljubomoran i posesivan, pravi problem kada njegova izabranica i krajičkom oka pogleda drugog muškarca, a sa druge strane smatra da je potpuno normalno da on flertuje sa svima.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Djevica 

Ovaj znak je vrlo diskriminativan i kritičan, i nije ga ni malo lako zadovoljiti. On je izbirljiv, ne voli da se vezuje, ima duboko ukorenjen strah od infekcije, a sve su to karakteristike koje imaju važnu ulogu u njegovom odnosu prema ljubavi. Muškarac Djevica bolesno je pedantan i sve mora da bude na svom mjestu. U stanju je da danima ne priča sa suprugom samo zato što nije koristila podmetač kada je stavila čašu na sto. Vjeran je partner, iako ne preterano uzbudljiv. Kao roditelj veoma je kritičan, hirovit, usplahiren i hladan. Iako će naravno voljeti svoje dijete, ono će često to dovoditi u pitanje zbog njihovog hladnog stava i pretjeranog kritikovanja. Uspeh u braku je donekle moguć, ako partner ima nešto sličan karakter.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ovan 

Ovan nagao i tvrdoglav znak, impulsivan u ljubavi i braku kao i svemu drugom. Naginje tome da traži nekoga slabije prirode koga može zaštiti i impresionirati svojim muževnim kvalitetima. Teži ka liderstvu, a ako se partner ne složi da bude vođen konstantni sukobi su neminovni. Djelimično stoga brakovi Ovna su često nesrećni mada i drugi faktori doprinose neskladu. Jedan od njih je tendencija ka psihičkoj ili fizičkoj spolnoj nemoći koja se može javiti. Drugi je sklonost odaju prolaznim udvaranjima i ljubavnim avanturama. Instinktivna potraga za idealom čest je uzrok bračne nevjernosti

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

 

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME