Portal 072info

Ovi horoskopski znakovi su najveće varalice u vezama

Neki ljudi jednostavno nikada ne bi prevarili svog partnera, dok se kod nekih to skoro pa podrazumijeva.

U ovom tekstu vam donosimo priču o tome kako astrologija posmatra fenomen “varanja” i koji znakovi su najviše/najmanje odani u vezi ili braku.

Tačnije, u tekstu je analizirana odanost pripadnica ljepšeg spola kroz njihove horoskopske znakove.

OVAN

Vaš partner uspio je da uhvati “priključak” sa vama i počeo je da slijedi vaš neizdrživi životni ritam. Strastveno vas ljubi kad god mu se za to ukaže prilika, ali i vas prilike za avanture vrebaju sa svih strana. To može biti mladi kolega koji svaki put kada prolazite pilji u vas ili onaj zgodni uniformisani komšija.

Vaša erotska vatra spontano se pali i naravno, preuzimate inicijativu sve dok se ne dogodi ono što je neminovno, barem u vašem slučaju. A i kada osjetite grižnju savjesti, sve je već prošlo. Ipak, stalnog partnera ne želite da izgubite ni po koju cijenu.

BIK

Onaj ko vas želi da zavede, mora da bude vrlo uporan i vrlo nježan, jer vi ste jako tvrdoglavi. Međutim, ako je uvijek pored vas onda kada vam je potreban i ako vas obasipa bombonjerama i cvijećem, to će mu biti samo plus u vašim očima.

Ako još, svojim vezama i vezicama u banci, uspije da vam smanji neku ratu za kredit, konačno će steći vaše povjerenje. A tek kada vas satima mazi i ljubi, potpuno vam “pomjera pamet” i vi mu se tada potpuno predajete. Ukoliko vas na to navikne, nikada ga više nećete ispuštati iz svojih ruku…

BLIZANCI

Kao što supa nije baš previše ukusna bez soli, tako ni vama život nije zanimljiv bez avanture. Kao predstavnik svog lepršavog vazdušnog znaka, imate najmanje dva lica i dvije duše, pa zašto onda ne biste imali i dva udvarača?

Čak i onda kada se zaklinjete u svog partnera, velike su šanse da ćete jednom ipak pokleknuti, možda baš kada vas galantni kolega pozove na kafu ili možda piće. Ako se pri tom raspriča o svojim putovanjima, njegove šanse kod vas sve više rastu. Pa čak i kada mu se u jednom trenutku strasti i prepustite, to ne mora ništa da znači jer još nije osvojio vašu dušu.

RAK

Vi ste u stvari jedna odana duša. Ali i tajna grešnica. Djeca i porodica su vam sve. Međutim ako vas suprug zapostavlja, vaš bijes će sve više da raste baš kao i vaša želja za osvetom.

Čak i kada vam gnijev malo splasne a osvetnički žar oslabi, opasnost vam se približava, uz laganu muziku i nježnu atmosferu i iskusnog udvarača koji ništa ne prepušta slučaju. I tako lagano stiže do svog cilja – vas. Iz avanture izlazite ojačani a za svaki slučaj ostajete u kontaktu sa udvaračem i živite od slatke tajne, dok vam se svakodnevica opet ne smuči.

LAV

Svi misle da ste toliko vatreni i temperamentni, da vas je vrlo lako “skrenuti sa pravog puta”. Ali to je zabluda. Uglavnom ste vjerni i volite svog muškarca. Međutim ukoliko se pojavi neki udvarač, da bi vas osvojio moraće da vam pruži mnogo više od vašeg stalnog partnera. Jer za “kraljicu” poput vas, mora dobro da se potrudi.

I tek onda kada se uvjerite da je “prinio žrtvu”, može da se nada erotskom sastanku sa vama. Ali da bi postao vaš tajni plamen na duže staze, moraće još više da se potrudi.

DJEVICA

Vi ste tvrd orah koji nije lako slomiti. Vaš urođeni smisao za realnost spriječava vas da preduzmete nepromišljene korake. Ali s druge strane, taj vaš “stegnuti” eros spriječava vas da se prepustite uživanju.

Potpuno nerazumno držite se nekih ustaljenih pravila i normi ponašanja. Naravno uvijek postoje izuzeci koji potvrđuju to pravilo. Jedan, nasmijan, romantičan, koji želi da vas uvjeri kako ste baš vi žena iz njegovih snova. A tu je i drugi, strastven, zgodan, sasvim drugačiji.

VAGA

Vjerni ste samo sebi! Uostalom vašim znakom vlada Venera, boginja ljubavi, pa ste kao veliki esteta podložni uticaju svih ljepota ovoga svijeta. Zato šarmantnom kavaljeru lijepih manira, jednostavno ne možete da odolite.

Ako je pri tome i nenametljiv i originalan, rođen je za jednu romansu sa vama. Uživate u prastaroj vječitoj igri zavođenja i predavanja, a tajni sastanci samo doprinose vašem većem uživanju u životu i što je još nevjerovatnije – ljubavi prema stalnom partneru.

ŠKORPIJA

Sve ili ništa – vaš je životni moto. Flert nikako ne dolazi u obzir! Ili je istina ipak drugačija? I dok vi pokušavate da spasite vezu ili brak, šanse vašeg udvarača samo rastu. Odolijevate čak i dugotrajnom neobuzdanom seksualnom udvaranju.

STRIJELAC

Vjernost za vas znači odanost, prijateljstvo i slaganje i u dobru i u zlu. I što se toga tiče, vaš partner se u vas može pouzdati. Ali bez slobode ne možete kao što ni riba ne može bez vode. Onome ko pokuša da vam se približi, biće jasno da se u vama krije vatrena avanturistkinja koja priželjkuje erotski izlet. Ali samo sa onim udvaračem ko je doživljava kao nekoga ko zaista umije da uživa u igri zavođenja i predavanja.

JARAC

Vaša glava prepuna je radnih planova i mogućnosti napredovanja, pa izgledate kao da vam je u glavi samo posao. Sve dok se ne pojavi onaj ko se i profesionalno i u vašim očima, toliko uzdigao da stremi samo ka vrhu.

Jer i sami znate da ništa tako ne uspijeva kao uspjeh, bez obzira da li se radi o poslovnom ugledu ili političkoj moći. Vi samo slijedite zov srodnih erotskih duša, ali ono što može da vas pokoleba je da vaš udvarač može biti i kolega vašeg partnera.

VODOLIJA

Vaš prijateljski smiješak i bezazleni flertovi uglavnom su pogrešno shvaćeni. Sa partnerom ćete ostati zajedno cijeli život, pod uslovom da vam ostavi dovoljno lične slobode. Jedini tamni oblak u vašoj vezi ili braku je mogućnost da se u vašem životu jednog dana pojavi neki sanjar, možda umjetnik. Samo ćete vi umijeti da shvatite njegove prave kvalitete i razumijete njegove snove. I možda ćete zato poželjeti da odletite s njim i na “sedmo nebo”.

RIBE

Vi ste robinja ljubavi, a vaše ogromno srce preplavljeno je emocijama. Zato nije čudno da iskre u vašem pogledu mogu da raspale erotski žar kod više udvarača. Građanski moral samo vas zbunjuje i koči, jer vi ne možete da živite bez nježnosti i ljubavi.

Zato se predstavnicama vašeg znaka često dešava da se zapletu u dvije ili tri strastvene ali ništa manje iskrene veze. A kada se opredijelite, vaša ljubav postaje otporna na sve bure. U potpunosti možete da se predate samo nekome kome je kao i vama potrebno puno ljubavi.

Podijelite članak