Portal 072info

Ovi muškarci najčešće varaju

Uz one nesigurne, i narcisoidni muškarci često varaju. Čak i ako imate dobar seksualni život, moguće je da vara.

Muškarci koji varaju stvaraju probleme ženama: nakon nekog vremena, počinjemo da mislimo da su svi muškarci isti. Iako to nije istina, istina je da oni muškarci kojima prevara nije strana, vrlo često imaju neke zajedničke karakteristike.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Čuvaju mobilni daleko od pogleda – Muškarac koji ne skriva ništa, ostaviće mobilni na stolu i otići do kupatila, iako mu djevojka sedi odmah pored telefona. Muškarac koji ima problem sa ostavljanjem mobilnog pored djevojke, vjerovatno nešto i skriva. Varalice često paniče kada je njihov telefon predaleko od njih.

Nesigurni su – Zbog izgleda, težine, posla na kojem ih neko ne cijeni… Sve ove stvari mogu u muškarcu da izazovu potrebu da vara, jer mu prevara vraća vjeru u to da je još uvijek dovoljno dobar muškarac.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Narcisoidni su – Uz one nesigurne, i narcisoidni muškarci često varaju. I njima je potreban dokaz da su dovoljno dobri, a nakon što ga dobiju od svoje djevojke, moraju da ga potraže i kod drugih žena, jer im jedna potvrda jednostavno nije dovoljno dobra.

Nisu nježni – Seksualni čin je jedno, a prava intimnost nešto sasvim drugo. Ako se tvoj dečko u zadnje vrijeme manje mazi nego što je to prije radio, postoji mogućnost da se mazi sa nekom drugom. Čak i ako imate dobar seksualni život, moguće je da vara, jer je seks fizički čin, dok je nježnosti teže odglumiti.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Index.hr

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME