Ovi razlozi će vam pomoći da saznate da li je veza vrijedna spašavanja

Kraj nije kraj, to najbolje znaju oni koji su se nekad pomirili sa bivšim partnerom i tek kada su mu dali drugu šansu, shvatili koliko bi u životu izgubili da to nisu učinili.

Ako je raskid svjež ili ste odnose zahladili nakon neke velike svađe, onda nije baš lahko da procijenite da li treba da ulažete napor i pokušate da obnovite tu vezu ili da jednostavno dignete ruke od svega i nastavite dalje. Evo razloga koji će vam pomoći da prepoznate da je bivša veza vrijedna spašavanja.

Iskreni ste jedno prema drugom
Ako nemate problem da budete potpuno iskreni jedno prema drugom po pitanju svojih osjećanja, želja, a naročito planova za budućnost, to je dobar znak za dalje.

Pred njim ne treba da se pretvarate
On vas zna u dušu pa s njim nema nikakve glume, već pored njega možete u potpunosti da budete ono što jeste. On vas voli takvu kakva jeste, a to je definitivno nešto što je vrijedno čuvanja.

Niste prekinuli komunikaciju
Dobra komunikacija je ključ svake uspješne veze. Na taj način partneri djele svoje ideje, strasti i probleme. Ako vas dvoje i dalje imate kvalitetnu komunikaciju znači da oboje imate želju da pokušate.

Copy

On vas čini boljom osobom
Mislite da ste postali bolja osoba otkad ste s njim? Ako on izvlači ono najbolje iz vas, motiviše vas i pomaže vam da lakše shvatite neke stvari i suočite se sa izazovima, onda ne treba da se plašite da li da uložite u takav odnos.

Prethodni članakSurova realnost: Video koji je zprepastio svijet
Sljedeći članak(VIDEO) U čemu su žene ‘zavodile’ prije 100 godina a u čemu ‘zavode’ danas?