Ovih 5 tipova žena muškarci ne vole, jer ih doživljavaju kao naporne partnerice

Screenshot 2 1875 20

U muško-ženskim odnosima uvijek se vodi polemika o tome kakve žene privlače muškarce, ali i obratno.

Ovog puta smo dobili odgovor na pitanje kakve žene ne privlače muškarce, jer prema nekim istraživanjima postoji nekoliko tipova žena koje odbijaju muškarce, uglavnom iz jednostavnog razloga jer ih doživljavaju kao naporne partnerice s kojima je teško imati stabilan odnos, tvrde psiholozi. Evo koji su to:

Zvocalica

Iako je u ženskoj, kao i u muškoj prirodi, prigovaranje urođeno, žene koje stalno zvocaju često to čine i bez stvarnog razloga. Muškarci ne mogu razumjeti zašto ovaj tip žene mora stalno izražavati svoje nezadovoljstvo i kako uopće imaju volje stalno biti nezadovoljne. Smatraju da te žene ne žele reagirati i promijeniti šta im smeta da bi prestale “zvocati”, već im odgovara biti u ulozi nesretne žrtve.

Opterećena

Muškarci mrze žene koje broje svaku kaloriju koju pojedu, stalno popravljaju svoju šminku i treba im pola sata da se spreme prije svakog izlaska iz kuće. Ti nametnuti režimi prehrane i opsjednutost izgledom govori im o taštini i iskompleksiranosti žene. Naznake takvog ponašanja ih momentalno odbijaju.

Mrziteljica roditelja

Ova osobina obično izlazi na vidjelo tek nakon dužeg vremena u vezi. Muškarac razumije da njegovi roditelji imaju mane, ali shvata da nisu svi ljudi blagoslovljeni dobrim puncem i punicom, tj. svekrom i svekrvom. Zato im nije jasno kako njihova partnerica ne može prihvatiti stanje kakvo zapravo jeste i njega dovodi u neugodnu poziciju jer se osjeća da mora braniti svoje roditelje dok ona ‘pljuje po njima’. To će tolerirati neko vrijeme, no ako su njeni argumenti beznačajni i apsurdni, na kraju će joj jako zamjeriti.

Radoholičarka

Ovaj tip žene ne može biti na miru, jer se ne zna i ne želi odmarati. U slobodno vrijeme, ona razgovara samo o poslu, mašta o napredovanjima i smatra gubitnicima sve koji nemaju neku veliku karijeru.

Sveznalica 

Ovakva žena ponaša se kao da je najpametnija na svijetu. Zbog uvjerenosti u svoju superiornost, ona se ne ustručava ‘soliti pamet’ svom partneru i svima drugima. Ističe kako se uvijek sve može napraviti bolje, ako se napravi na njen način. Ovakav tip žene podjednako ide na živce muškarcima, kao i ženama.

Prethodni članakTurska: Pecanje ribe na zaleđenoj rijeci
Sljedeći članakNovalić: Nastavljamo raditi na stabilizaciji i oporavku privrede