Ovih 6 znakova na Instagramu otkrit će vam je li neko slobodan ili je u vezi

Screenshot 7 578

Pošto su ljudi prestali redovno ažurirati svoj status veze na Facebooku, nije tako lako saznati je li neko zauzet. 

Kako onda saznati je li neko slobodan ili ne? Ne poznajete se baš najbolje, možda ste se nekoliko puta vidjeli u stvarnom životu, ali još uvijek ga ne možete izbaciti iz glave. Ovo je nekoliko savjeta kako to lako saznati putem Instagrama.

Ne objavljuje fotografije u paru s nekim

Pripazite na tipične slike za par (držanje za ruke, ljubljenje ispred nekih znamenitosti.) Ako ne pronađete takve fotografije, to je dobar znak!

Uvijek je sam na profilnoj fotografiji

Copy

Naravno, nemaju svi koji su u vezi svog partnera na profilnoj fotografiji, ali ako je neko drugi tu, to je vjerovatno osoba koja je vrlo bliska vašoj simpatiji u većini slučajeva, nažalost, partner.

Druge osobe na fotografijama su prijatelji ili braća i sestre

Postoji neka osoba koja se malo prečesto pojavljuje na slikama tvoje željene osobe? To ne mora značiti nešto loše. Najbolje je pažljivije pogledati profil dotične osobe (pod uvjetom da račun nije privatan) i otkriti objavljuje li ona onoliko slika sa tvojom simpatijom. Možda ćeš također otkriti da je tvoj potencijalni partner u vezi s nekim drugim ili je to jednostavno njegova najbolja prijateljica.

Ista osoba nije redovno označavana

Pobliže pogledajte koje ljude tagira vaša simpatija na fotografijama ili ih navodi u captionsima. Ako je redovno riječ o jednoj te istoj osobi, moguće je da je s tom osobom u ljubavnoj vezi. Također bi trebali pogledati ko na taj način označava vašu simpatiju. Ako to nije uvijek ista osoba, šanse da je solo prilično su dobre.

Captionsi zvuče više kao pojedinačni status

Apropo captionsa: svakako bi trebali obratiti pažnju na njih, jer nerijetko sadrže reference na status veze. Ponekad su tragovi više nego jasni (kao što je hashtag #foreveralone), a drugi put morate malo pročitati između redaka. Naravno, ne dijele svi toliko sebe na Instagramu ili čak pišu captionse. Ako je tako, onda i ovdje svakako vrijedi obratiti pažnju.

Objavljuje fotografije s ciljem dobivanja lajkova i pažnje

Ako objavi upadljivo velik broj selfija ili fotki zbog kojih izgleda posebno dobro, to je dobar znak. Onda je velika vjerovatnoća da želi impresionirati zaljubljenost ili općenito želi privući pažnju.

Prethodni članakKiropraktičara sa buvljaka zovu i u Ameriku: “Ovakav tretman bi me koštao preko 1.000 dolara”
Sljedeći članakHrana svakim mjesecom sve skuplja, pogotovo mliječni proizvodi i biljna ulja