Ovih pet horoskopskih znakova su najveće varalice

Iako niti jedan astrološki znak nije imun na prevaru, neki su zbog svog karaktera i hedonizma skloniji seksualnim avanturama nego drugi. Otkrijte s kojim znakovima treba pripaziti…

Istina s kojom se treba suočiti je da su neki ljudi vjerni u odnosima, dok drugi puno lakše “zastrane”. Za prevaru može postojati puno razloga – od manjka samopouzdanja do nezadovoljstva odnosom ili pak jednostavno stavljanja svojih egoističnih želja ispred tuđih, no posljedice i narušeno povjerenje su uvijek iste. Iako nečiji horoskopski znak ne znači da je on odmah i varalica, studije pokazuju da su određeni pripadnici Zodijaka znatno skloniji preljubu nego drugi.

1. Škorpion

Pripadnici ovog horoskopskog znaka u pravilu imaju snažan i izražen libido, što ih može dovesti do toga da požudno promatraju druge ljude, iniciraju flert i naposljetku preljub. Ako Škorpion vidi nešto što mu se sviđa, on će napraviti sve da bi si ispunio svoje želje. To uključuje razne manipulacije i laži ako je potrebno. S druge strane, ako je Škorpion posve ispunjen i sretan u vezi tada definitvno neće doći do preljuba, što je uostalom i dobar pokazatelj za njih jesu li si odabrali pravog partnera za duge staze.

2. Strijelac

Copy

Slobodoumni, pustolovni i željni avantura, Strijelci su skloni prevarama. Mogu biti u dugim i ozbiljnim vezama, no prevaru neće doživjeti kao nešto dramatično. Dapače, i sami će sebi lagati da se nije dogodila. Kod njih vrijedi pravilo da prilika čini lopova, a u varanju ih može spriječiti to što bi se sve moglo saznati.

3. Lav

Ono što Lava stavlja u skupinu znakova koji češće varaju je njihova stalna potreba da budu u centru pažnje te velik ego, koji će u prevaru ići ako ne dobivaju dovoljno potvrda, komplimenata i pažnje od partnera. Također, varat će ako su odlučili okončati vezu, no prije toga će na ovaj način ispitati teren i što im se to točno drugo nudi da lakše otiđu.

4. Ovan

Strast je najveći pokretač za Ovna, a zbog svog temperamenta i nepromišljenosti, moguće je da ostave svog stalnog partnera jer su se zaljubili. Najčešći razlog upuštanja u prevaru je potraga za uzbuđenjem koje nedostaje u njihovoj vezi, a ako ih se otkrije u aferi krivnju će pokušati prebaciti na drugu stranu koja ih je zavela.

5. Vodolija

Pripadnici ovog znaka često tvrde kako nikada ne varaju, no istina je da je njihova definicija varanja mnogo tolerantnija nego kod drugih ljudi. Kako im rutina ide na živce, najčešće će prevariti s nekim tko je posve drugačiji od njihovog partnera, no sami će sebi objasniti kako je to bilo neizbježno da nemaju grižnju savjesti.

Prethodni članakU BiH prosječna plaća u martu 843 KM
Sljedeći članakIgračka “My little pony” povučena s bh. tržišta zbog hemijske nepravilnosti