Portal 072info

Ovih pet stvari u seksu sasvim i provjereno izluđuju muškarce

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Hipotetički gledano za muškarce je svaki seks dobar, a to nije nužno daleko od istine. Oni jesu biološki programirani da teže podnose nedostatak seksa, ali ipak jednako kao i žene znaju razlikovati loš, dobar i fenomenalan seks. Određeni pokreti i inicijative njihove partnerke u stanju su ih sasvim raspametiti.

1. On želi gledati

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Muškarci su veoma usmjereni na vizuelne nadražaje, a ništa na svijetu im nije uzbudljivije od gledanja njihove partnerke u stanju seksualne uzbuđenosti i prepuštanja strastima. Većina muškaraca priznaje kako im je gledanje nje kako sebi dodiruje grudi i tijelo, a posebno ako masturbira pred njim – izrazito stimulativno. To je direktan poziv na seks – u slučaju raširenih nogu koje nude odličan pogled i lukave “sačekuše”, ali i način pojačavanja doživljaja tokom samog seksa – u pozama u kojima on penetrira, a ona istovremeno dodiruje svoj klitoris, piše Redbook.

Šta oni kažu?

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

– Ovo je jedna od najuzbudljivijih stvari koje žena može raditi pred svojim partnerom. Dok se dodiruje i gleda ga dokazuje koliko je opuštena, nesputana i seksualno željna. To produbljuje intimnost i nije čudno da mi to obožavamo – kaže Brad.
– Ona obično izazovno gleda u mene dok to radi, a pokreti su joj lagani i nježni. Dovoljno mi je dvije sekunde pogleda na to da doživim snažnu erekciju. Čim ubrza pokrete i oči joj se zamagle, ne mogu se kontrolisati da ne navalim na nju – kaže Jeff.

2. Najbolje buđenje

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

U pravilu, preko 95 posto muškaraca veliki su obožavatelji oralnog seksa. Buđenje milovanjem nakon kojeg slijedi oralni seks je nešto što će im definitivno uljepšati dan, ali učiniti ih neizmjerno zahvalnim partnerki uz želju da “uzvrate uslugu”. Posebno je uzbudljivo nešto duže zadirkivanje – dahom ili jezikom, prije prelaska na samu radnju.

Šta oni kažu?

– Obožavam način na koji ona uvlači obraze dok to čini, osjećaj njenih usta i izraz lica. Tako je lijepa i ne mogu vjerovati koji sam sretnik – kaže Mark.
– Postoji psihološka komponenta tog uzbudljvog čina, ona to radi isključivo da bi mi ugodila. Time mi pokazuje i koliko joj je stalo – kaže Michael.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

3. Žena treba ponekad preuzeti stvari u svoje ruke

Nadražaj rukom je nešto na što je većina muškaraca naviknuta, no sasvim je drugačiji osjećaj ako je u pitanju njena ruka. Bilo da je riječ o uvodu u seks, dodirima u “zabranjenim situacijama” ili pak uključivanja u seksualne radnje za vrijeme menstruacije ili drugih prepreka, većina muškaraca obožava ako partnerka sama inicira dodirivanje rukom. Ključno je pogoditi tempo i snagu pokreta, ali pritom ne zanemariti testite i sam vrh glavića.

Šta oni kažu?

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

– Dok ona steže i otpušta ruku oko mog penisa, taj osjećaj kao da odjekuje u mojoj glavi. Žena koja je dobra sa svojim rukama je bez sumnje fantastična ljubavnica – kaže Jake.
– Dok ona ovo radi, orgazam se postupno približava na znatno intenzivniji način nego da to radim sam. To je odličan dodatak za razbijanje seksualne rutine, a odličan je dodatak to da mogu gledati sve – kaže Marco.

4. Njena dominacija

U seks-pozi u kojoj je ona gore, muškarac može istovremeno uživati u prekrasnom pogledu, ali i robovati njenim pokretima koji diktiraju trajanje seksa, dubinu penetracije i tempiraju orgazam. Jedan od najboljih pokreta je svakako njeno “miješanje kukovima”, odnosno kružno pokretanje zdjelice koje muškarac ne može kopirati u misionarskoj pozi. To pruža drugačiji tip stimulacije koji ga lako “prebaci s ruba”, a njoj omogućuje intenzivniju stimulaciju klitorisa i G tačke.

Šta oni kažu?

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

– Dok je ona na vrhu i kreće se tako, to je naprosto vau! Ne mogu doživjeti isti osjećaj ako sam ja na vrhu, bez obzira u kojem uglu ulazim. Orgazam dolazi u valovima, a ona je tada naprosto seks-boginja – kaže Kevin.
– Gledanje nje kako se kreće je jednako uzbudljivo. Ponekad stavi ruke u zrak ili ih stavi sebi na potiljak – izgleda kao da jaše mehaničkog bika. Znam da istinski uživa u tome i zato mi je ovo najdraža poza – kaže Gianlucca.

5. Prilagođavanje ugla

Već i mala prilagođavanja seks-poza koje omogućavaju bolji pogled i krupni plan same radnje, kao i veće trenje, mogu učiniti čuda za nadražaj. To se posebno ističe u tzv. doggy pozi, koja ima bezbroj varijacija na temu. Primjera, dok on sjedi a ona se, leđima okrenuta, spušta na njega iz čučnja – metoda je vrhunskog nadražaja. Ako pak klekne na njega u istoj pozi – trenje i ugao se mijenjanju, kao i ako ona prsima legne na krevet sa zadnjicom podignutom u zrak, a on stoji uz ivicu kreveta.

Šta oni kažu?

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

– Obožavam gledati njezine guzove, posebno ako ih pritisnem rukom i oni stvore vakum za moje genitalije. Tada imam osjećaj da je moj penis znatno veći, a penetracija dublja i intenzivnija – kaže Leo.
– “Kroj je tijesan, a pogled senzacionalan. Njoj je odlično jer joj stimuliše G tačku, a čim je njoj odlično ona svojim pokretima, uzvicima i stenjanjima izludi mene – kaže Derek.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME