Ovnovi žele dominirati u krevetu, Blizanci pristaju na igrice…

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Kada se priča i piše o horoskopu, nemoguće je zaobići temu seksa i seksualnih fantazija. Neki znakovi su odlučniji, a neki diskretniji, neki vole emocije, dok se neki kao ludi prepuštaju strasti.

Ovnovi su odlučni i uvijek žele dominirati. Kod njih nema gubljenja vremena, sve se dešava sa razlogom u tačno određenom vremenskom okviru.

Bikovi mogu biti “teški” za saradnju, ali ne brinite, oni to rade kako bi privukli vašu pažnju, a nakon toga da bi zajednički uživali u seksualnim fantazijama.

Blizanci su hrabri, bez razmišljanja pristaju na igre i igrice. Ne plašite se, i vi to možete, i vi možete uživati zajedno s njima u ljubavnom kutku.

Rakovi mukotrpno rade da zarade. Bore se za vrijeme i prostor, a nakon toga uživaju do maksimuma. Ukoliko uđete u igru sa njima, povratka nema.

Lavovi kao lavovi. Užitak je zagarantovan samo ako to dovoljno želite. Straha nema jer lav je uz vas, a uz pravog lava šta vam više treba?

Djevice mogu biti drugačije od ostalih, ali to ne umanjuje njihove sposobnosti. Mala doza stida ponekad zna u pravom smjeru začiniti atmosferu.

Vage razmišljaju glavom, ali kada uđu u igru, pravila nema. Vrhunac je njihov cilj i sve ispod toga, za njih je potpuni neuspjeh.

Škorpioni traže strast, ali i drugima nude strast – sasvim dovoljno za potpuni užitak. Ne zadovoljavaju se prosjekom, teže poziciji više.

Strijelci su sinonim za akciju i kod njih nema previše razmišljanja. Vode se eksperimentima i za njih je to sasvim logičan slijed događaja.

Jarčevi uživaju kada zadovolje partnera i upravo zbog toga, minute provedene sa njima, na samom početku osuđene su na potpuni uspjeh.

Vodenjaci su znatiželjni i uvijek ih želja tjera naprijed. Jasno kažu šta žele, ali ne stide se ni udovoljiti partneru. Sve za cijenu pravog užitka.

Ribe se vole potruditi i sve isplanirati na najbolji mogući način. Kod njih nema propusta, a kada je tako, užitak u krevetu je obostran.