Portal 072info

Ovo je 10 znakova da se seksate sa pogrešnom osobom

Ovo je 10 upozorenja da se seksate sa pogrešnom osobom i da je definitivno krajnje vrijeme da pronađete partnera koja vam zaista odgovara.

1. Maštate više o drugim osobama nego o njemu
Sasvim je normalna stvar da ponekad sanjarite o zgodnom kolegi s posla. Možda takve fantazije nisu moralne, ali su sastavni dio i ne treba da vas brinu osim ako provedete više vremena maštajući o drugima nego o svom dragom.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

2. Ne privlači vas dovoljno
Da li je potrebno još nešto reći? Partner bi trebalo da vas privlači u svakom mogućem pogledu: fizičkom, psihičkom i seksualnom.

3. Dobijate ružne komentare na račun svog tijela
Ukoliko osoba s kojom ste intimni i bliski svojim ponašanjem čini da se osjećate nesigurno po pitanju fizičkog izgleda, ne zaslužuje više ni mrvicu pažnje. Seks će biti neuporedivo bolji i strastveniji ukoliko se osjećate seksi i privlačno pokraj svog partnera.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

4. Bojite se reći šta vam se sviđa, a šta ne
Samo kad pomislite kakav će komentar dati ili kakvu će facu složiti ako mu uputite neku primjedbu, odustajete i pokušavate da “uživate”.

5. Jedva čekate da se predigra i cijeli proces završi
Sasvim je normalna stvar da niste uvijek raspoloženi za akciju, ali ako često niste “u elementu” i umjesto da uživate brojite sekunde i minute, ne znamo šta više tražite sa ovakvim tipovima.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

6. Osjećate se čudno i tužno nakon seksa
Osim što je sjajan način da otklonite napetost i zadovolji seksualni apetit, seks luči hormon sreće i zadovoljstva. Ukoliko se nakon seksa osjećate iskorišćeno, čudno i nezadovoljno nema potrebe da ostajete u toj vezi.

7. On odbija da stavi kondom
Ne želi da stavi kondom iako je lijepo zamoljen? Ni ovdje nemate šta da tražite! Osoba koja ne poštuje tuđe želje, a pogotovo molbe iz najboljih razloga ne zaslužuje ni komunikaciju s vama.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

8. Ne odgovara vam njegov dodir
Svaki put kad pokuša da dotakne vašu kožu, nesvjesno se odmaknete kao da vas dira potpuni stranac. Ovo je kao što smo rekli nesvjesna reakcija, ali možda vam i vaše tijelo nešto sugeriše.

9. Partner vas ne poštuje dovoljno
Bez obzira na to da li ste u vezi, kombinaciji ili ste “prijatelji sa povlasticama”, uzajamno poštovanje je obavezno!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

10. Seks je uglavnom dosadan
Ovde je svaki komentar nepotreban.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME