Ovo je 12 vrsta seksa koje bi svaka žena trebala probati bar jednom, evo zašto…

Bez obzira na to kakav seks preferirate, postoje iskustva koja bi svaka žena trebala sebi priuštiti sebi prije nego što se smiri i pronađe onog pravog. Ako ne probate, nikada nećete saznati kako je moglo biti i da li vam se baš takav seks, više ili manje, dopada.

Dakle, ako ste spremni eksperimentisati i sticati različita iskustva za života, ovo je 12 vrsta seksa koje bi svaka žena trebala probati makar jednom. Evo zašto…

Seks sa strancem

Jedva ga poznajete, možda mu ni ime ne znate, možda ne možete s njim ni komunicirati jer ne govorite istim jezikom, ali hemija među vama je toliko jaka da je erupciju nemoguće izbjeći. Pa zašto biste je onda uopšte izbjegavali!

On pršti neodoljivim seksipilom i potpuno je nebitno koje je rase, nacije i da li ćete ga ikada više vidjeti. Jedan je život!

Seks s onim “krivim”

Savršeno jasno znate da ta veza nema budućnost, no privlačnost među vama može se nožem rezati. Iako je to možda osoba s kojom ne možete prozboriti niti dvije rečenice kako treba, seks je toliko omamljujući da za činjenica uopšte nije važna.

Ukoliko, naravno, ne planirate ništa više od vatre u krevetu.

Seks s “obdarenim”

Ma da, mnogi će reći da veličina i nije tako važna, bitno je da je dobar tehničar… Ali ako ipak naletite na iznimno obdarenog, grehota je propustiti priliku za takvo dragocjeno iskustvo. Ako ne vjerujete, pitajte prijateljice koje su ga probale.

Ako ništa, kada život prođe, moće ćete se sa posebnom nostalgijom sjećati kakvog ste pitona među plahtama imale.

Loš seks

Znate, to je ono kada je seks toliko mlohav da nemate volju svršiti… Ili kad on nema pojma šta radi a misli da je majstor zanata u spavaćoj sobi, kad je sve gotovo doslovce za minutu,… Ili kada je previše popio pa nikako da svrši…

E, ovakav seks vam je potreban da biste jednog dana znale cijeniti dobar ili čak prosječan seks. I da biste savršeno znale šta tačno hoćete u spavaćoj sobi!

Seks sa razlikom u godinama

I ovo iskustvo zlata vrijedi, a na vama je da odaberete koja vam je opcija draža – seks sa iskusnim zavodnikom koga su godine poučile svakojakim vještinama ili neobuzdanim mlađim frajerom čija poletnost i izdržljivost vode do samih granica svemira.

Dominantni seks

Malo sado-mazo uzbuđenja ne može škoditi, naručito ako vi imate dominaciju. Ako još niste iskusili kakav je osjećaj kada su sve karte u vašim rukama i imate potpunu kontrolu u krevetu, dajte se u akciju.

Doživljaj vrijedan pamćenja!

Analni seks

Neke žene ga obožavaju, neke žene mrze – no kako ćete znati u koju kategoriju vi spadate ako ga nikada niste probale.

Ipak, isprobajte ga s nježnim i pažljivim partnerom u kojeg imate puno povjerenja i s kojim ste spremni eksperimentisati do krajnjih granica – to je najbolji recept da uživate i u ovom iskustvu.

Istospolni seks

Bez obzira koliko ste uvjerene da vas privlače isključivo muškarci, mnoge se iznenade kada zakopaju po vlastitoj seksualnosti i nepatvoreno zadovoljstvo dožive u intimi sa drugom ženom – bilo da se radi o stidljivom eksperimentu sa malo maženja i nekoliko poljubaca ili o mnogo konkretnijem seksualnom odnosu.

Ako ste u dilemi, vrijeme je da provjerite da li su muškarci vaša isključiva seksualna želja.

Seks sa osobom u koju ste “friško” zaljubljeni

Seks s osobom od koje vam se leptirići u želucu uzburkaju smo dok ga vidite posebno je iskustvo. To je vrijeme kada se oboje otkrivate jedno drugome i kada zajedno otkrivate nove svjetove užitka…

Zato ne oklijevajte i zaboravite na stare babske pridike: Nemoj otići s njim u krevet već na prvom sastanku!

Seks sa višegodišnjim partnerom

Iako ponekad pomislite kako vam je dugogodišnji partner dojadio u krevetu i kako biste rado isprobali nešto novo, seks sa ljubavnikom koji savršeno poznaje vaše tijelo i njegove potrebe uvijek može priuštiti nevjerovatne užitke.

Zato ako nemate ništa novo pri ruci, prepustite se čulima onoga koji zna šta vam se najviše sviđa. Zadovoljstvo je, ipak, zagarantovano.

Ljubav prema samoj sebi

Nema ničeg toliko oslobađajućeg i osnažujućeg nego kada uzmete stvari u svoje ruke. Samozadovoljavanje je važno kako biste sami znali što vam najviše paše i kako najlakše doživjeti orgazam. A i igranje s vibratorom može biti zabavno…

No, bez obzira odlučite li se za sprave s baterijama ili vlastite ruke, zahvaljujući samozadovoljavanju moći ćete svojim budućim partnerima pomoći da vam pruže sve što želite. Samo naprijed, uživajte u samoj sebi!

Seks nakon svađe

Ima li išta bolje od žestokog seksa nakon žestoke svađe, dok vam uzavrela krv struji venama, a bijes pokreće tijelo do ludila?!

Ako to još niste probale, znajte da ljutnja može biti snažan afrodizijak, a kad se bijes i ostala erupcija tansformiraju u seksualnu energiju, pa još u kombinaciji s emocijom – to vas može odvesti do najboljeg seksa koji ste ikada doživjele.

Depo.ba