Portal 072info

Ovo je 6 načina da žena u vama vidi savršenog muškarca

Impresionirati djevojku je lakše nego što vam se čini. Evo šest jednostavnih načina da sa minimalnim budžetom izgledate kao savršeni muškarac.

1. Nabavite psa (ili pozajmite jednog)

Psi su slatki, a djevojke vole slatke stvari i sve što se nađe u njihovoj blizini. Momci koji šetaju i igraju se u parku sa psom izgledaju djevojkama privlačno. Ako nemate vremena ili dovoljno odgovornosti da usvojite psa, pitajte prijatelja da prošetate njegovog psa ili da ga odvedete do parka.

2. Naučite štošta o vinima

Naučite o vinima jer treba da znate nešto više od toga koje je najjeftinije u supermarketu. Ne morate da budete somelijer (osoba koja je zadužena za vina u restoranu) ali znajte koja vrsta vina idu uz ribu, a koje uz kozji sir i ne morate da pominjete koje vino najbolje ide uz čips.

3. Budite džentlmen

Samo zato što ona voli da igra na kafanskim stolovima i ima minđušu u jeziku nije razlog da je ne tretirate kao damu. Dajte joj svoju jaknu ako joj je hladno ili je otpratite do ulaza zgrade kada se vraćate iz grada uveče. Osvojićete lake poene.

4. Budite prijatni prema djeci (ili se barem pravite da jeste)

Ako su momci dobri sa djecom odmah su djevojkama privlačniji. Ako imate nećake ili nećakinje, slikajte se sa njima i okačite slike na Facebook ili Instagram i vidjećete kako se ređaju lajkovi.

5. Posvetite malo pažnje vašem stanu

Kada se radi o tome kako izgleda stan momka i koliko je čist, većina djevojaka nema velika očekivanja. Vjerovatno su se nagledale dosta neurednih stanova zato se lako istaknite tako što ćete s vremena na vrijeme da oribate pločice.

6. Učinite da se osjeća kao savršena djevojka

Ako sve ostalo propadne, udijelite joj komplimente. To bar uvijek pali, koliko god da se one pretvaraju da im ne godi. Pametna, lijepa, seksi, šaljiva – eto ko je ona! Laskajte joj i vidjećete da tako možete da učinite da zaboravi da ste neuredni.

srbijadanas

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box