Ovo je 9 stvari koje nikako ne smijete reći svome muškarcu

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Riječi ponekad mogu biti oštrije od mača dok krivo izgovorene u ne pretjerano mudro izabranom trenutku uzrokuju svađu, a u težim situacijama i prekid veze. Iako su žene na glasu kao osjetljiviji spol, i muškarci imaju svoje male boljke koje treba shvatiti i razumjeti a ponekad, radi sklada u vezi, zaobilaziti u širokom luku.

Ako je vjerovati stranici Womanitely, takvih je ukupno devet, a svaka žena trebala bi ih dobro upamtiti i nikada ne izvlačiti iz rukava, ma kako joj se učinili bezazlenima, piše “Večernji“.

1. Ti si ”mamin dečko”

Hodati s ”maminim dečkom” uvijek je jako teško, ali ako ga volite i želite provesti život uz njega, nemojte mu to nikada prigovoriti. Ako mu je mama ispred svih, ili to prihvatite ili ga ostavite jer se situacija neće promijeniti niti kada on napuni 50. Jeste li spremne na to? Ako je odgovor potvrdan, volite i cijenite njegovu majku više od svoje i voljet će vas do kraja života. Ali, oprez! Jedna krivo izgovorena riječ o njemu ili mami, uništit će ljubav u tren oka. Ali ne između njih dvoje!

2. Kaži mi više o bivšima

Sve što je prošlost, trebalo bi tako i ostati. Zar zbilja želite znati što je sve radio s bivšim djevojkama? Ako ga volite i zaljubljeni ste, to je jedino što je bitno, zar ne?

3. Pogledaj tu djevojku, prekrasna je!

Ova rečenica dokazano je uništila mnoge odnose. Ma koliko zvučalo cool kad žena bez kompleksa hvali ljepotu druge, kad se u priču uplete muškarac, teren naglo postaje sklizak. Ako vam odgovori potvrdno, velika je vjerojatnost da ćete se osjetiti ljubomornima i započeti raspravu pitanjima: ”Je li ljepša od mene?” Jeste li sigurne da želite čuti istinu i da vas ona nikako neće uvrijediti?

4. Ti se nikada ne možeš zabaviti

Ako vam je partner introvertiran, to ne znači da je cijepljen od zabave i humora. Samo da se malo teže otvara. Ne postoji način da ga požurujete, a pogotovo ne rečenicama tipa: ”Tako si dosadan i sramežljiv. Nauči se opustiti i zabavljati”. Ne samo da ga nećete potaknuti da izađe iz ljušture, već ćete ga otjerati od sebe. Ukoliko vam je stalo do njega, dajte mu vremena da vam pokaže što sve može.

5. Jesam li lijepa?

Mnoge žene padaju u ovu zamku i ovim pitanjem pokušavaju podići samopouzdanje. Ponekad ih odgovor razveseli, ali ako muškarcu samom ne pada na pamet udijeliti kompliment, ne znači da niste lijepe. Samo da vas ne voli dovoljno.

6. Imaš jako loš smisao za modu

Čak i da on nije u stanju spariti dvije čarape u istoj boji, postoji lijek. Na ukus se može utjecati, ali tijekom dužeg vremena. Npr. sljedeći put kada ide u kupovinu, izdvojite vrijeme i pomozite mu. No nikako mu ne govorite da se jako loše odijeva jer će mu to zasigurno narušiti samopouzdanje.

7. Kad ćeš me nazvati i kad ću te ponovo vidjeti?

Nikad, ali nikad nemojte postaviti ovo pitanje na prvom sastanku. Ostavit ćete dojam nametljivosti i odbiti ga od sebe. Prepustite mu da sam inicira sljedeći susret. Ako se ne javi, zaboravite ga.

8. Ma to je samo posao!

Ako se vaš partner u posljednje vrijeme ”ubija” od posla, a rezultat izostane i šef ga ne pohvali, najgore što možete je reći mu: ”Pa to je samo posao!”. Muškarcima je karijera bitna, a izostanak uspjeha može ih deprimirati. Radije ga podržite i kažite da je život ponekad nepravedan i ne nagrađuje svakoga tko to zaslužuje. I, naravno, da će sljedeći put biti bolje.

9. Nikada nećeš biti uspješan

Ako vaš dragi ima nježniju ćud i oslanja se na vaše savjete pri donošenju svake odluke, najgora stvar koju mu možete dobaciti kad vas upita za savjet je: ”Muškarac si, trebao bi biti siguran i uspješan”. Ali nikada nećeš, jer si rođen nesretan.” I mala djeca lako će shvatiti da ovakve optužbe ne vode nikuda negoli do kraha odnosa. Umjesto propovijedi, koncentrirajte se na uvažavanje, ohrabrenje i pružanje pomoći.

GODISNJICA
MARKETING