Ovo je Čolina žena: Vatrena brineta sa kojom ima dvije kćerke

Ovo je Čolina žena: Vatrena brineta sa kojom ima dvije kćerke

Deset godina je supruga Zdravka Čolića, Aleksandra Čolić, strpljvo čekala da je muzičar zaprosi, naposlijetku se i to dogodilo te je zaljubljeni par na prvi maj stao na ludi kamen.

Iz skladnog odnosa i velike ljubavi rodile su Una i Lara, Zdravkove i Aleksandrine kćerke koje su od prvog dana centar njihovog svijeta.

Supruga Zdravka Čolića, koja je tokom zabavljanja sa muzičarem, studirala geografiju, po rođenju kćerki donijela je odluku da karijeru ostavi po strani i posveti se njihovom odgoju.

Mnogima je nevjerovatno i to da je da je tokom svih prethodnih godina ona istrajala u odluci da se ne pojavljuje sa suprugom u javnosti, zbog čega dobar dio javnosti ni ne zna kako zapravo izgleda.

Supruga Zdravka Čolića pojavila se u jednom od njegovih spotova, tačnije ekranizaciji za pjesmu “Tebe čuvam za kraj” a kako se čak i tamo samo nazire njen lik, mnogi su ostali uskraćeni za njenu ljepotu i šarm.

Upravo ta skromnost, odsustvo želje da bude u prvom planu, požrtvovanost porodici osvojila je svojevremeno muzičara koji je ranje o majci svoje dvije mezimice govorio ovako:

-Aleksandra me je očarala svojom jednostavnošću i prvirženošću. Svaki muškarac voli da neko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj. Studirala je u Beogradu, pa smo nastavili da se viđamo, a vremenom smo započeli i vezu. Vjenčali smo se potpuno spontano za 1. maj. Svi su mislili da je skrivena kamera jer smo pošli na uranak. Dugo smo bili u vezi pa je to bilo dža ili bu – ispričao je on svojevremeno.

Espresso

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS