Ovo je djevojka Džastina Bibera!?

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Dok mediji pišu o Šantel, zgodnoj ljepotici koja je bila sa njim kada je uhapšen kao o njegovoj djevojci, Džastin Biber u tajnosti “šeta” drugu…

Ona se zove Katarina Gazda, ima 17 godina, bavi se pjevanjem i plesom i već planira da zasnuje porodicu sa Džastinom Biberom.

Par je od nedavno u vezi, upoznao ih je zajednički prijatelj Blejk Keli, a razlog zbog kojeg ranije nisu “provaljeni” da su zajedno, jeste činjenica da se stalno svađaju i mire, uglavnom zbog Biberovog ponašanja koje je nedavno rezultiralo i hapšenjem.

“Raskidaju i mire se, uglavnom zbog toga što ona ne podnosi njegovo bahato ponašanje. Pokušavala je da mu objasni da se okane skandala i povrati stari imidž dobrog momka”, rekao je neimenovani izvor blizak Biberovoj “tajnoj” djevojci, prenosi “Dejli Mejl”.

Neimenovani izvor dalje tvrdi da je par već razgovarao o vjenčanju i djeci, ali nije objasnio zašto Džastin Biber krije ovu vezu, zašto nema njihovih zajedničkih slika na društvenim mrežama i otkud Biber nije poveo djevojku na odmor pošto je izašao iz zatvora, već Šantel?