Ovo je djevojka koja je poginula u stravičnoj nesreći kod Cazina

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Poznat je identitet djevojke koja je poginula danas u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Cazina

Riječ je o 18-godišnjoj Amini Beširević, maturantici Druge srednje škole u Cazinu. Na zvaničnoj Facebook stranici, od njen se oprostio profesor Haris Fazlić.

– Sa dubokim bolom obavještavamo naše učenike, profesore i ostale građane da je danas u teškoj saobraćajnoj nesreći život izgubila učenica naše Škole, odjeljenja IV AT (arhitektonski tehničar) Amina Beširević. Draga naša Amina, molimo Boga dragog da ti oprosti grijehe i podari ljepote dženneta. Ostaješ u divnim sjećanjima svojih razrednih kolega, razrednice, profesora i ostalog osoblja naše Škole. U ime svih uposlenih izražavamo saučešće i dijelimo bol sa porodicom – navodi se u poruci profesora Fazlića.

Kako je „Avaz“ već objavio, nesretna djevojka bila je na obuci u automobilu Golf 6, vlasništvo autoškole „Kapić“. U strahovitom sudaru s kamionom povrijeđen je njen instruktor. Kako saznajemo, riječ je o lakšim povredama.

Nesreća se dogodila na putu Cazin – Lojićka, na opasnoj krivini gdje su se i ranije često događale nesreće.

Osim policije i Hitne pomoći, na lice mjesta izašli su i cazinski vatrogasci, koji su pomagali u izvlačenju nastradalih.

Avaz.ba