Ovo je djevojka koja je štićenicu doma tjerala na prostituciju

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

T. J. (20), koja je juče uhapšena zbog sumnje da je sa svojim partnerom M. S. (20), koji je u bjekstvu i F. T. (20), od februara do juna ove godine primoravala maloljetnu štićenicu jednog doma za nezbrinutu djecu na prostituciju, priznala je na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu izvršenje krivičnog djela.

Podsjetimo, iz tužilaštva je saopšteno da se osumnjičenima T.J. (20), F.T. (20) i M.S. (20) na teret stavlja krivično djelo trgovina ljudima, za koje je zaprijećena kazna zatvora od najmanje 5 godina.

Na teret im se stavlja da su maloljetnu oštećenu tjerali na prostituciju i seksualnu eksploataciju, iskorišćavajući njene teške životne prilike, dovodeći je u najprije u zabludu, a potom upotrebljavajući silu i prijetnje.

Izvor Kurira otkrio je da se uhapšena T. J. porodila prije mjesec dana, a da je otac njenog djeteta M. S. za kojim policija traga.

– Tinejdžerka stara 16 godina koju su primoravali da pruža seksualne usluge je štićenica jednog doma za nezbrinutu djecu. Pripisali su joj nepostojeće dugove koje treba da im otplati, tjerali je na prostituciju i uzimali joj sve pare, a onda joj je T. J. davala pola ili manje – otkriva izvor Kurira upućen u istragu.Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

Kurir