Ovo je Elita: Poslušajte starletine „odvale“

Ovo je Elita: Poslušajte starletine „odvale“

Da učesnici “Elite” barem dobar dio njih, kao i većina likova koji su defilovali kroz sve sezone svih rijaliti formata nisu baš najobrazovaniji, to je svima jasno. Dok su neki izrazito dobri “klikeraši” i brzopotezni u svom javnom nastupu, ima i onih koji nevješto pokušavaju da sopstvenu neobrazovanost prikriju skupocjenim stilom života (ili barem tako misle).

Ono što se često viđa na malim ekranima u pomenutim programima, jeste upravo ovakav sunovrat mahom mlađe generacije, koja nije ni svjesna koliki je to zapravo propust. Na red da “zablista”, došla je i Slađa Lazić, a evo i kako.

Dok je sjedjela sa jednim od učesnika koji sebe voli da zove Predsjednik (i ranije je istupao pod ovim pseudonimom), dotakli su se raznih tema, od toga šta sve spada u svjetska čuda, pa do toga koji vulkani postoje. Tu je Slađa briljirala.

– Svjetska čuda koja su iz Srbije su kačamak, gibanica i komplet lepinja – šokirala je Slađa ovom izjavom, a onda otkrila da ne zna imena vulkana.

– Najpoznatiji vuklan je recimo, tornado – nastavila je da “briljira” zadrugarka, pa istakla da ne zna ni koliko je 7×8, ali da bi možda znala koliko je 8×8.

Malo je reći da su gledaoci ostali zatečeni ovakvim izjavama i neznanjem koje je Lazić pokazala. Ono što su na kraju konstatirali, jeste da je važno da ona vozi dobar auto – Porše.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica