Portal 072info

Ovo je jedina i najvažnija stvar koja govori da muškarac želi da bude sa vama

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Da li ste i vi primijetili jednu od krucijalnih stvari u vezama današnjice – da se ljudi zadovoljavaju “cyber datingom”?

Kao da je poruka, slika, glasovna poruka ili video sasvim dovoljan način komunikacije tokom dana. Danas, u užurbanom vremenu takav način komunikacije u vezi možemo da nazovemo prednošću u odnosu na prethodne generacije. Imamo bolje uslove da održavamo komunikaciju tokom dana, ali postoji krucijalan dio koji nedostaje u tome.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Možemo provesti dane pričajući sa nekim ili se dopisujući, ali ono što je najbitnije je viđanje. Možete da primate poruke svako veče, jutro, da dobijate cvijeće na poslu, ali ništa od toga nije važno ukoliko se on ne potrudi da vas vidi uživo.

Muškarac koji je zainteresovan za vas, nevažno koliko je “zauzet” će uvijek naći vremena da se vidi sa vama ukoliko ga zanimate. Bez izgovora, laži i praznih obećanja. Naravno ovo je ukoliko je u odnosu sve u redu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Kada muškarac upozna ženu koja mu zaokupi pažnju, dopisivanja i taj zabavni dio je sastavni dio odnosa, ali ono što vas izdvaja u odnosu na bilo koju drugu ženu je to da li želi da provodi vrijeme sa vama. Cyber veza je jedan od važnih dijelova veze, ali nikako ne sme da bude njen najveći dio.

Istina je da mnogim muškarcima treba više podrške u tome, pa će možda neka sugestija žene da djeluje pozitivno na njih. U svakom slučaju – on je taj koji će preuzeti inicijativu ukoliko je stvarno zainteresovan za vas. Što duže čeka da napravi planove za viđanje sa vama, možete da pretpostavite da je manje zainteresovan za vas.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

On bi trebalo da se zanima šta radite u petak. Zauzete? A subota? A kad smo kod toga, šta planiraš da radiš sljedećeg vikenda?

Muškarac koji je zainteresovan da gradi vezu sa vama će investirati vrijeme da se to dogodi. Investiraće svoje vrijeme u to da vas vidi, u značajnim konverzacijama i na kraju u VAS.

On će to shvatiti veoma logično – ukoliko ne pruža ništa, ne možete ni da očekuje nešto za uzvrat.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

bh-index.com


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME