Ovo je kuća u kojoj se ubio 16-godišnji Emrah: U porodičnoj tragediji izgubio roditelje

Ovo je kuća u kojoj se ubio 16-godišnji Emrah: U porodičnoj tragediji izgubio roditelje

U zeničkom naselju Klopče sinoć se dogodila tragedija kada je maloljetni Zeničanin, inicijala E.K. (16), oduzeo sebi život, izvijestio je sinoć “072info”.

Podsjetimo, sve se dogodilo u porodičnoj kući, a nesretni Zeničanin oduzeo je sebi život pucnjem iz lovačke puške.

Prema riječima dežurnog službenika u Operativnom centru Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojskog kantona (ZDK), policija je na licu mjesta.

-Još se utvrđuju sve okolnosti događaja. Tužilac je, također, na licu mjesta – kazali su sinoć iz policije za “072info”.

Brojne komšije mladića koji je oduzeo sebi život su u šoku, a niko ne zna zbog čega je odlučio dići ruku na sebe.

-Puno je policije ispred kuće, tragedija velika, ne možemo vjerovati šta se desilo. On je maloljetan, a sestra ostade sama”, rekao je komšija za “072info”.

Posebno je ovo velika tragedija zbog činjenice da je 16-godišnji mladić proživio veliku porodičnu tragediju, kada je njegov otac u novembru 2021. godine ubio njegovu majku pa sebe.

Podsjetimo, njegov otac Mirnes Kulačić ubio je svoju suprugu Halidu u Babinoj Rijeci, a potom počinio samoubistvo u mjestu Talami.

U ulici Prve zeničke brigade Kulačić je upotrijebio vatreno oružje prema Halidi koja je tom prilikom smrtno stradala.

Nakon ubistva, Kulačić se vozilom udaljio sa mjesta tragedije i to na lokalitet Talama kod Zenice. Kako saznaje isti portal, on je prije nego će oduzeti sebi život poslao poruku tada 15-godišnjem sinu gdje se nalazi, nagovijestio da ga više neće biti i da ih voli najviše na svijetu.

Potresno je i to kako je, pored policije, u potragu za svojim ocem krenuo i 15-godišnji sin, a kojem je Mirnes napisao gdje se nalazi. Ova nezapamćena tragedija potresla je cjelokupnu bosanskohercegovačku javnost, a posebno su u šoku građani Zenice koji su svjedočili još jednoj tragediji u ovoj porodici.

Kuća u kojoj se ubio mladić

Iza nesretnog bračnog para i mladića koji se sinoć ubio ostala je maloljetna sestra, koja ima svega 12 godina. Još niko ne zna motiv zbog kojeg je Emrah otišao u kuću svojih rahmetli roditelja, uzeo pušku i pucao sebi u glavu i tako okončao svoj život.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS