Portal 072info

Ovo je mali trik koji će vam pomoći da osvojite svakog dečka!

Vjerovali ili ne, ignorisanje, nedostupnost i mala doza misterioznosti predstavljaju pravi magnet u muško – ženskim odnosima. Tačnije, ako drugoj strani ne pokažete na prvu loptu koliko ste zainteresovani, to i te kako može da probudi njihovo interesovanje za vas!

Iako većina pretpostavlja da je konačno došlo vrijeme da se emocije liberalizuju i da više ništa nije tabu, jedna stvar važi od davnina – ako se pravite da vas je baš briga za njega, on će još više da se zainteresuje!

Isto je i sa ženama: čim joj muškarac stavi do znanja da mu se sviđa, ona nije toliko zainteresovana. U ovoj studiji učestvovalo je oko 50 žena, koje su podjeljene u tri grupe i svaka je dobila fotografije muškaraca da ocjeni koliko im se dopadaju.

Prije toga, prvoj grupi je rečeno da su u pitanju muškarci kojima su se one veoma dopale, drugoj grupi da je riječ o muškarcima koji su im na osnovu izgleda dali prosječnu ocjenu, dok je trećoj grupi ispitanica rečeno da su na fotografijama muškarci koji se nisu izjasnili o tome koliko su za njih zainteresovani.

I koliko god da su se vremena promijenila i da su danas parovi mnogo slobodniji u pokazivanju emocija, očigledno je da u početnoj fazi ljubavi diskretno prikrivanje osjećanja i zanimanje za nekoga, mnogo više privlači pažnju suprotnog pola.

Poslije ovog testiranja stručnjaci su zaključili da su najviše reagovale žene iz treće grupe – njih su zapravo najviše privukli muškarci koji djeluju nezainteresovano.

Podijelite članak