Ovo je najskuplji stan u bh. gradu koji se prodaje: Cijena je 828.000 KM.

Svjedoci smo da su se cijene nekretnina proteklih godina konstantno rasle kako u Tuzli tako i cijeloj Bosni i Hercegovini, te je mladim bračnim parovima sve teže riješiti stambeno pitanje. Ekspanzija gradnje u Tuzli novih stambenih jedinica ne jenjava, dok je potražnja također velika što je između ostaloga uz mnoga poskupljenja građevinskog materijala i cijene rada i dovelo do sve skupljih kvadrata stanova.

Trenutno je u Tuzli aktuelno nekoliko gradilišta, dok će uskoro kako saznajemo biti započeti i novi projekti investitora na novim lokacijama. Jedan od objekata koji je trenutno u izgradnji je i onaj investitora kompanije Deling Invest iz Tuzle, “Banja Residence”, koji u ponudi ima luksuzni penthouse od 160 metara kvadratnih uz 90 metara kvadratnih terase. Ova luksuzna stambena jedinica oglašena je na platformi za prodaju Olx.ba uz navedenu cijenu od 828.000 KM piše Tuzlanski.

U fotogaleriji pogledajte kako će izgledati ova luksuzna nekretnina koja se nalazi tik uz teniske terene, te kompleks Panonskih jezera koja se nalaze u srcu Tuzle.

Cijena ove nekretnine pomalo zvuči nevjerovatna obzirom na standard bh. građana. Međutim, vjerujemo da će i ova atraktivna nekretnina brzo dobiti svog vlasnika

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE