Portal 072info

Ovo je nasilnik koji je lomio ruke mladiću kojeg je onesvijestio batinama

ivan kontic tuca ns 830x553 1 696x464 1
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

MUP Srbije večeras je raspisao intenzivnu potragu za Ivanom Kontićem, koji je osumnjičen da je u Novom Sadu u Jevrejskoj ulici ispred jedne kladionice, prije 19 dana brutalno pretukao mladića sa kojim je došao u sukob, zbog čega je nesretni mladić završio sa prelomima i povredama u bolnici. Sam čin brutalnog iživljavanja snimile su sigurnosne kamere, a u javnosti prvo skraćena, a onda i duža verzija, objavljene su sinoć i danas kasno popodne. Međutim, sada su počeli da isplivavaju detalji o osumnjičenom.

Naime, mediji u Srbiji objavili su informaciju, da objegli Kontić trenutno nije poznat samo srpskoj policiji nego i crnogorskoj i da je zapravo on crnogorski državljanin koji je pre dvije godine hapšen u Nikšiću zbog oružja.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Podgoričke Vijesti osmog januara 2018. godine objavile su vijest da su službenici za borbu protiv droge i Nikšićkog centra javne bezbjednosti, kod Nikšićanina Ivana Kontića, tada starog 27 godina, pronašli revolver u ilegalnom posjedu, a kod njegovog vršnjaka M. B., praškastu materiju za koju se pretpostavlja da je kokain.

Od tad se o Kontiću nije ništa čulo i o njemu nije bilo nikakvih informacija, sve dok u javnost nije procurio snimak nastao 24. augusta 2020. godine ispred jedne novosadske kladionice, na kome se vidi kako osumnjičeni uz pomoć još jednog mladića brutalno tuče žrtvu, dok poveća grupa među kojima ima i radnika obezbjeđenja sve nijemo posmatra.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

“Pozivamo građane, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o osobi sa fotografije, da se jave Policijskoj upravi Novi Sad na broj telefona 064-892-3876 ili na broj u Ministarstvu 011-362-7223”, saopštio je MUP Srbije.

Podijelite članak
  • 1
    Share
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)