OVO JE NJEN POSAO Zdravko Čolić krije ženu godinama, a sada se saznalo čime se bavi, ali i kako izgleda, šokiraćete se

OVO JE NJEN POSAO Zdravko Čolić krije ženu godinama, a sada se saznalo čime se bavi, ali i kako izgleda, šokiraćete se

Najveća balkanska zvijezda Zdravko Čolić desetljećima je u sretnom braku sa suprugom Aleksandrom s kojom ima dvije prekrasne kćeri. Rijetko je viđaju na javnim događanjima, a vrlo je predana poslu.

Aleksandra je profesorica geografije, a pjevačici je bezuvjetna podrška već godinama. Njih dvoje vjenčali su se 1. svibnja, a kako je Chol svojedobno ispričao, mnogi su mislili da se radi o skrivenoj kameri.

 
  • Vjenčali smo se za Prvi maj potpuno spontano, svi su mislili da je skrivena kamera, jer smo izašli na spoj. Dugo smo bili u vezi, pa je bilo ili ja ili bu. Poštovanje i prijateljstvo moraju postojati. Veze koje traju duže, za one koji ih mogu izgurati, uopće nisu loše, što se tiče zajedničkog života – rekao je tada Zdravko, a Aleksandra je ranije otkrila kako je zavela tada najveću estradnu zvijezdu.
  • Svaki muškarac voli da se netko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davno u Makarskoj, Aleksandra je studirala u Beogradu, nastavili smo se viđati, s vremenom smo počeli izlaziti. Osvojila me svojom jednostavnošću i privrženošću. Posvetila se meni, misli na mene, brine, brine… Čovjek nekako prepozna osobu koju bi volio opet vidjeti, uhvati neku emociju koja bez riječi govori da joj je stalo do njega. Ne mogu to objasniti jer možeš imati najljepšu i najpametniju ženu ispred sebe i jedva čekaš da ode. Viša sila određuje zašto su neki ljudi zajedno, a drugi nisu. Sandrina i moja aura su se prepoznale, to je valjda bilo dovoljno da uđemo u novu dimenziju – rekao je.
 

Inače, ljetos je Blic uslikao suprugu Zdravka Čolića na njegovom nastupu u Budvi. Aleksandra je bila u backstageu odakle je pratila koncert, plesala i uživala. Najemotivniji trenutak bio je kada joj je Čolić otpjevao pjesmu “Ostani”. Svi su u tim trenucima prštali od emocija, a publika je ovu gestu pozdravila ovacijama.

Aleksandra je na koncert došla u opuštenoj kombinaciji, bijelim natikačama, trapericama otvorenim na koljenima i širokoj svijetloj bluzi.

 

Inače, kći Zdravka Čolića, Una Čolić, vrlo je aktivna na društvenim mrežama gdje iznosi detalje iz privatnog života.

Luksuzna putovanja, krpice, provod, samo su dio onoga što Una pokazuje svojim pratiteljima.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica