Ovo je osam rituala koje žene rade prije seksa!

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Bilo bi lijepo kada bi svaki seks mogao biti spontan, bez da sa za njega moramo pripremati. No, istina je takva da gotovo svaka žena mora obaviti svoje male rituale prije nego se upusti u seksualni odnos.

1. Odjenu spareni donji veš. Grudnjak i gaćice koji si pašu ženu će učiniti sigurnijom u samu sebe kada skine odjeću.

2. Depiliraju se. Upravo su neželjene dlačice jedan od velikih razloga zbog kojih žene odbijaju seks sa suprugom ili dečkom.

3. Pripreme romantičnu i seksi glazbu. Ako muškarac s kojim se viđaju prvi dolazi u posjetu kući pobrinut će se da u pozadini svira senzualna glazba koja budi strasti.

4. Cijeli dan paze što jedu. Ako ih navečer očekuje ‘akcija’ izbjegavaju hranu koja napuhava i uzrokuje plinove.

5. Provjeravaju mirišu li dobro. Mirisanje pazuha dok se skidaju, a da partner ni ne primijeti da to rade, žene su ispraksirale do savršenstva.

6. Osvježavaju se dolje. Koriste osvježavajuće maramice, sprejeve,.. No najzdravije bi bilo jednostavno se oprati zbog osjetljivosti ženskih intimnih dijelova.

7. Pitaju se jesu li popile kontracepcijsku pilulu. I u glavama najpedantnijih žena koje paze na sve netom prije seksa javi se trunka sumnje jesu li uzele kontracepciju.

8. Osmjehnu se samoj sebi u ogledalu. Nakon depilacije, osvježavanja, odijevanja sparenog veša još je samo ostalo – pogledati se u ogledalo, osmjehnuti i reći samoj sebi: ‘Izgledam fenomenalno’!