vrijeme jesen miholjsko ljeto
AUTOR: H.D.
DATUM: stu 3, 2021 @ 21:30
KATEGORIJA: Lifestyle / Zabava
FIXGEHALT

Novembar kao posljednji jesenji mjesec donosi mirnu energiju, šansu za pozitivnu transformaciju i sreću.

NER FIT

To su dani kada se mogu ispuniti gotovo sve vaše želje.

5. Novembar

Mlad mjesec u Škorpiji i prelazak Venere u znak Jarca: Energija mladog mjeseca u Škorpiji pomoći će vam da se oslobodite emocionalnog tereta, a prelazak Venere u znak Jarca također će dati podsticaj za buđenje pozitivnih emocija.

Tekst se nastavlja nakon reklame

Ovo je trenutak kada se u nama budi moćna energija. Ona će nam pomoći da u sebi probudimo optimizam i samopouzdanje. Također, može biti sjajan pokretač za ostvarenje želja – da li ste spremni.

11. Novembar

Dan kada vlada magičan niz 11:11: Ovaj niz brojeva smatra se najsretnijim i povoljnim za manifestaciju onoga što želite. Simbolizuje mirnu i potpuno usklađenu energiju.

Ovaj dan je veoma povoljan za tehnike opuštanja i duhovnu praksu. Važno je da se danas podsjetite misije svog života, kao i da postavite namjere koje planirate da ostvarite.

17. Novembar

Mars se suočava sa Uranom: Kreativna energija koju generiše Uran ujediniće se sa snagom Marsa. Ovo će biti dan kada treba da donesete važne odluke.

Opustite se, trošite novac i vrijeme na svoje hobije i uživajte. Ove dvije planete će poboljšati sposobnosti emocionalne inteligencije. Sada je vrijeme da uradite najteže zadatke, jer će vam ovaj raspored planeta dati dodatnu hrabrost i vjeru u svoje sposobnosti – piše Prva.rs

18. Novembar

Kiša meteora Leonida: Zamislite želju jer vas očekuje zvijezdana magija. Kiša zvijezda padalica budi fizičku i intelektualnu snagu, pa ćete moći da savladate sve prepreke.

Posmatrajte nebo i kada ugledate zvijezdu padalicu vizualizujte svoju želju. Zatvorite oči i zamislite je kao da se dešava trenutno – sada i ovdje.

24. Novembar

Merkur prelazi u znak Strijelca: Merkur će izvršiti svoj dugo očekivani prelazak u znak Strijelca. U ovom znaku, ova planeta se osjeća veoma dobro i slobodno. To znači da će nas 24. novembra i narednih dana čekati nevjerovatan finansijski uspijeh.

Oni koji su kreativni, aktivni i smjeli danas mogu privući novac i energiju bogatstva. Ovo je povoljan dan za aktivnost, komunikaciju, sklapanje i traženje poslova.

LIDER